ΑΥΓΟΡΟΥ: Άγνωστοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ακτιβιστή για αμπελοπούλια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τον καταδίωξαν και τον κτύπησαν τραυματίζοντάς τον τρεις κουκουλοφόροι - Αμοιβή €5.000 σε όποιον δώσει πληροφορίες προσφέρουν οι ακτιβιστές

Copy of Copy of Copy of Copy of Copy of Untitled 1 CABS, exclusive, ακτιβιστές, Αμπελοπούλια, Θήρα

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγγέλλει ο ακτιβιστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός CABS, (Committee Against Bird Slaughter) το οποίο σημειώθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της οργάνωσης η οποία εστάλη στα Μέσα Ενημέρωσης από τα κεντρικά τους γραφεία στη Γερμανία, το βράδυ της Πέμπτης, στο Αυγόρου, τρεις άγνωστοι που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα, επιτέθηκαν σε ιταλό, μέλος της ακτιβιστικής οργάνωσης ο οποίος έψαχνε σημεία παγίδευσης αμπελοπουλιών και τον κτύπησαν, επιφέροντάς του σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο ακτιβιστής είχε προηγουμένως εντοπίσει δίκτυα παγίδευσης και ηχομιμητική συσκευή και αμέσως ενημέρωσε την Υπηρεσία Θήρας, όμως καθώς περίμενε τις αρχές να καταφθάσουν στο σημείο, άγνωστοι που οδηγούσαν όχημα χωρίς πινακίδες τον καταδίωξαν και τον κτύπησαν στο σώμα και στο κεφάλι. Ο ιταλός ακτιβιστής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε με ράμματα στο κεφάλι.

Δείτε την εικόνα με τον Ιταλό ακτιβιστή:

4FE1E4DB 98FB 4BB2 BF61 E96F251E8547 CABS, exclusive, ακτιβιστές, Αμπελοπούλια, Θήρα

Η ακτιβιστική οργάνωση, προσφέρει, μάλιστα, αμοιβή €5.000 σε όποιον τους δώσει πληροφορίες για τους αγνώστους.

Η οργάνωση καλεί, τέλος, την Κυβέρνηση να δράσει άμεσα “ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Famagusta.News