ΑΥΓΟΡΟΥ: Μια νύχτα σκοτεινή για μια ακόμα οικογένεια – Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο δρόμο

Στιγμιότυπο 2020 01 21 18 Νέα Αμμοχώστου

Το συγκινητικό μήνυμα από την ομάδα Reaction για την νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω 16:20 χθες το απόγευμα στον δρόμο Αυγόρου – Λιοπετρίου, έχασε τη ζωή της η Ραφαέλλα Παττίχη 25 χρόνων από το Αυγόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΓΟΡΟΥ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 25χρονη (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η ανάρτηση:
Μια νυχτα σκοτεινή, μια νυχτα δύσκολη, μια νυχτα διαφορετική για μια ακόμα οικογένεια που έχασε το δικό της άνθρωπο σε ένα ακομα θανατηφόρο… Και αυτό το κορίτσι κάποιοι το περίμεναν σπίτι, όπως όλους μας. Αλλά όταν άνοιξε η πόρτα δεν ήταν αυτή, ήταν, οπως τις πιο πολλες φορές, ένας αστυνομικός που με σκυμμένο το κεφάλι δεν χρειάστηκε να πει πολλά. Ειναι αυτός που ακούει καθε φορά τον πρώτο σπαραγμό… Μια ακόμα οικογένεια που θα ψάξει στα ερμαρια να βρει τα μαύρα ρούχα, να πρέπει να βρει τη δύναμη να εξηγήσει στα παιδιά της οικογένειας τα γεγονότα, να πρέπει να σταθεί στα πόδια της ξανά, να μάθει να ζει χωρίς τον άνθρωπο της.
Δεν έχει σημασία τι ημέρα είναι, τι ώρα… ο χρόνος σταμάτησε όταν σταμάτησε να κτυπά η καρδιά του δικού τους ανθρώπου…. Σαν την οικογένεια αυτή, ακόμα 3 οικογένειες πέρασαν τα ίδια από την αρχή του χρόνου… και ειμαστε μόνο 21 ημερες απο την αρχη του χρόνου.
Φίλοι μου,Κλείστε για λίγο τα μάτια… Ακούστε αυτο τον σπαραγμό, αυτή την οδύνη. Την αγωνία έξω από την εντατική που κάνει εκκωφαντικό θόρυβο στην απέραντη ησυχία. Μπορεί να είμαστε στο σπίτι μας αυτή τη στιγμή, αλλά για κάποιους άλλους αυτή η νύχτα έχει αλλάξει την ζωή τους… για πάντα.
Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο δρόμο! Κάποιοι μας περιμένουν στο σπίτι, να δουν το χαμόγελο μας, να τους κρατήσουμε αγκαλιά, να τους χαρίσουμε ενα φιλι.
#ΚΑΛΗ_ΔΥΝΑΜΗ και #ΚΟΥΡΑΓΙΟ στην οικογένεια της Ραφαέλλας!
[Marios Stavrou]