66 τροχαίες καταγγελίες σε Αγία Νάπα και Πρωταρά – Ναρκωμένοι και μεθυσμένοι οι οδηγοί

Τί αφορούσαν οι καταγγελίες του τριημέρου 29-31 Ιουλίου

τροχαίο πρόστιμο 1 exclusive, Αστυνομία, Πρωταράς

Δράσεις αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών το τριήμερο 29-31 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο της καθημερινής δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου στις τουριστικές περιοχές Πρωταρά και Αγίας Νάπας, για αποτελεσματικότερη πρόληψη και πάταξη του εγκλήματος, εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, το περασμένο σαββατοκύριακο, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες επιχειρήσεις με την συμμετοχή μελών των αστυνομικών σταθμών Αγίας Νάπας και Παραλιμνίου, του ΟΠΕ, του ΤΑΕ, της Τροχαίας Αμμοχώστου, της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), της ΥΑ&Μ Αμμοχώστου και της Τροχαίας Αρχηγείου, καθώς και μελών της ΜΜΑΔ.

66 τροχαίες καταγγελίες πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 29-31 Ιουλίου σε Αγία Νάπα και Πρωταρά, εκ των οποίων 1 υπό την επήρεια ναρκωτικών και 4 υπό την επήρεια αλκοόλης.

Στο πλαίσιο των ελέγχων της Αστυνομίας, για πάταξη της παράνομης απασχόλησης και εργοδότησης, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων υπηκόων τρίτων χωρών, που εντοπίστηκαν να εργάζονται χωρίς σχετική άδεια. Οι εργοδότες των πιο πάνω προσώπων κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου. Παράλληλα, ένα πρόσωπο συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επιπρόσθετα, έγιναν δύο συλλήψεις για αδικήματα επίθεσης κατά αστυνομικού, παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του, δημόσιας εξύβρισης, μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.