Adams Beach Hotel: Το ιδανικό μέρος για έναν ονειρεμένο γάμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γνωρίστε το δημοφιλές ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας με το παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα, το όμορφο παραλιακό gazebo, τους υπέροχους κήπους, τα βραβευμένα εστιατόρια και τις πολυτελείς σουίτες

BB Adams Beach Hotel, Advertorial

Έχετε αποφασίσει ότι ο ή η σύντροφός σας είναι ο “Ένας” ή η “Μία” και επομένως τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε σε ποιο μέρος θα πραγματοποιηθεί ο γάμος σας, ο οποίος θα αποτελεί τη πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας!

GG Adams Beach Hotel, Advertorial

Δεδομένου ότι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή είναι η πνευματική ένωση δύο ανθρώπων, είναι λογικό να παντρευτείτε σε ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα. Το ξενοδοχείο Adams Beach, είναι αναμφισβήτητα το ιδανικό μέρος έτσι ώστε να έχετε ένα παραμυθένιο γάμο. Είτε σχεδιάζετε ένα απλό γάμο είτε ένα μεγαλειώδες γεγονός, η εκλεκτή μας ομάδα γάμου, θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Στο ξενοδοχείο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από υπέροχους χώρους τελετών και δεξίωσης.

AA Adams Beach Hotel, Advertorial

Δηλώστε την αγάπη σας στο παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα με θέα τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου. Συνεχίστε τη μέρα σας με μία γαμήλια δεξίωση στο όμορφο Adamantine Gazebo δίπλα στην παραλία.

BB Adams Beach Hotel, Advertorial

Εάν είστε λάτρεις της φύσης, τότε οι κήποι (Semeli Gardens) είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Αυτός ο χώρος περιβάλλεται από όμορφο φυσικό πράσινο και εξωτικούς φοίνικες και θα δώσει μια τροπική πινελιά στη δεξίωση του γάμου σας.

CC Adams Beach Hotel, Advertorial

Ολοκληρώστε τη νύχτα σας με ένα απολαυστικό δείπνο σε έναν από τους υπέροχους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.

DD Adams Beach Hotel, Advertorial

Επιπλέον, μετά τη μεγάλη μέρα, σας προτείνουμε να διανυκτερεύσετε σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Ξυπνήστε το επόμενο πρωί και απολαύστε στο κρεβάτι σας ένα πλούσιο πρωινό με σαμπάνια και περάστε τη μέρα σας στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου.

EE Adams Beach Hotel, Advertorial

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα γάμου, επικοινωνήστε μαζί στην ηλεκτρονική διεύθυνση weddings@adams.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 23840000. Οι άνθρωποι του Adams Beach Hotel γνωρίζουν πόσο πραγματικά υπέροχη είναι η ημέρα του γάμου σας και ως ειδικοί στο θέμα αυτό, υπόσχονται ότι η ομάδα του γάμου θα ξεπεράσει και θα σας προσφέρει την αμέριστη προσοχή της για μια λαμπρή ημέρα γάμου!

Επομένως, πείτε στο άλλο σας μισό… “I do” στο ξενοδοχείο Adams Beach!!!

HH Adams Beach Hotel, Advertorial