ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «ΧΡΥΣΗ» η 17χρονη Μαρία σε αγώνες «Brazilian Jiu Jitsu» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έλαβε μέρος σε αγώνες που έγιναν στη Ρουμανία

mariaantoniou43423432 AΓΙΑ ΝΑΠΑ, Brazilian Jiu Jitsu, exclusive, Μαρία Αντωνίου

Χρυσό μετάλλιο για την Μαρία Αντωνίου, η οποία έλαβε μέρος σε αγώνες Brazilian Jiu Jitsu που διεξήχθησαν στις 28 Αυγούστου στη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, η 17χρονη αθλήτρια από την Αγία Νάπα, έλαβε μέρος στους αγώνες ADCC, όπου κατάφερε να διαπρέψει και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο, σκορπώντας χαμόγελα και περηφάνεια τόσο στους οικείους της και την ομάδα της, όσο και στην Επαρχία μας.

maria antoniou1 scaled AΓΙΑ ΝΑΠΑ, Brazilian Jiu Jitsu, exclusive, Μαρία Αντωνίου

Μιλώντας στο Famagusta.News η Μαρία Αντωνίου, σημείωσε πως πρόκειται για ένα άθλημα που δεν είναι τόσο διαδεδομένο στη χώρα μας και πως σπάνια γίνονται εγχώριοι αγώνες. Αποτέλεσμα αυτού όπως ανέφερε, είναι οι αθλητές του Brazilian Jiu Jitsu να ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό ώστε να λάβουν μέρος σε αγώνες.

mariaantoniou2 AΓΙΑ ΝΑΠΑ, Brazilian Jiu Jitsu, exclusive, Μαρία Αντωνίου

«Άρχισα να ασχολούμαι με αυτό το άθλημα τον Ιούλιο του 2020 στην σχολή NickBJJ στο Παραλίμνι. Με ώθησε μια φίλη μου να ξεκινήσω προπονήσεις και αμέσως ένιωσα οικεία με την ομάδα. Αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά».

Η Μαρία που στο ενεργητικό της έχει ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο από αγώνες που έγιναν πριν λίγους μήνες στην Κύπρο, ανέφερε πως απαιτείται καθημερινή εξάσκηση, τονίζοντας πως όποιος θέλει να ασχοληθεί και να πετύχει στο άθλημα πρέπει να το θέλει πραγματικά και να αφήσει τον εγωισμό έξω.

Καταληκτικά η 17χρονη Μαρία θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στην ομάδα και τον προπονητή της, που την έχει στηρίξει όλο αυτό το διάστημα.

Famagusta.News