ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ομαδικός βιασμός: Παραδέχθηκαν δύο συνουσία με την 19χρονη – Οι ισχυρισμοί

d5594f1ff76a9b2b58c51b2179c3d79e Νέα Αμμοχώστου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η δικαστική διαδικασία για την πολύκροτη υπόθεση της καταγγελίας 19χρονης στην Αγία Νάπα, για βιασμό της από 12 πρόσωπα – όλοι από το Ισραήλ- σε δωμάτιο ξενοδοχείου της περιοχής. Σήμερα οι 12 ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο διέταξε την οκταήμερη προσωποκράτηση όλων των υπόπτων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sigmalive, δύο εκ των 12 υπόπτων έχουν παραδεχθεί συνουσία με τη 19χρονη Βρετανίδα, η οποία καταγγέλλει βιασμό της.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ένας εκ των δύο που παραδέχθηκαν ανέφερε ότι όλα έγιναν με τη θέληση της 19χρονης, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα εξετάσεων για να διαπιστωθεί κατά πόσο ήταν μεθυσμένος καθώς και αν υπάρχουν ίχνη από γενετικό του υλικό.

Όπως ειπώθηκε με το συγκεκριμένο πρόσωπο, η 19χρονη γνωρίστηκε την περασμένη βδομάδα. Παράλληλα προέκυψε παραδοχή και από δεύτερο πρόσωπο, για συνουσία του με την 19χρονη Βρετανίδα.

Όπως αναφέρουν πηγές στο Sigmalive, κάποιοι κατά τον διερευνώμενο χρόνο, ήταν εντός του δωματίου ενώ κάποιοι άλλοι παρέμειναν έξω.

Ένας εκ των 12 υπόπτων δήλωσε σε ιατροδικαστή ότι υπέστη ξυλοδαρμό από άλλους τουρίστες μετά το περιστατικό, ενώ άλλο πρόσωπο κατήγγειλε ξυλοδαρμό του από την Αστυνομία.
Πάντως οι εν λόγω ισχυρισμοί ανατράπηκαν και άλλαξαν στην πορεία, όταν ο ιατροδικαστής κατόπιν της εξέτασης δεν διαπίστωσε σημάδια ξυλοδαρμού.

Στο μεταξύ, στους δημοσιογράφους μίλησε ο σύμβουλος της ισραηλινής πρεσβείας στην Κύπρο, Yossef Wurmbrand, για την πολύκροτη υπόθεση της καταγγελίας ομαδικού βιασμού 19χρονης Βρετανίδας, από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Εξάλλου, μιλώντας στο Sigmalive, Iσραηλινός δημοσιογράφος του Channel 12 είπε πως οι γονείς τους «κάνουν λόγο για ήσυχα παιδιά και καλoύς μαθητές που ήθελαν να καταταγούν μάλιστα και στις ειδικές δυνάμεις του ισραηλινού στρατού» .

Πηγή: Sigmalive