ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έκαναν κράτηση σε ξενοδοχείο με κλεμμένες κάρτες

xeiropedes 0 Αστυνομία

Τρία άτομα συνελήφθηκαν στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, ως ύποπτοι σχετικά με υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, κλοπής, παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις χθες καταγγέλθηκε στην ΑΔΕ Αμμοχώστου από λειτουργό εταιρείας που ασχολείται με την επεξεργασία και εξουσιοδότηση συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες, ότι μετά από έλεγχο που διενήργησαν, διαπίστωσαν την ύποπτη χρήση πέντε κλεμμένων δεδομένων καρτών χώρας του εξωτερικού, σε ξενοδοχείο της επαρχίας Αμμοχώστου, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν υπηρεσίες αξίας 5.432 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 35, 27 και 25 ετών από τη Ρωσία τα οποία συνελήφθησαν χθες βράδυ με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.