Η Αγία Νάπα τίμησε τον Αντρέα Ποταμού για τις επιτυχίες του στους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Αντρέας Ποταμού Αντρέας Ποταμού, Δήμος Αγίας Νάπας, Ειδικοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Ο Δήμος Αγίας Νάπας τίμησε τον αθλητή του Αντρέα Ποταμού για τις μεγάλες του επιτυχίες στους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κολύμβησης και Στίβου. 

Για τις εξαιρετικές επιδόσεις του στους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κολύμβησης και Στίβου καθώς και για τη συμμετοχή του με την Εθνική Κύπρου στο World Youth Cup τιμήθηκε χθες Τρίτη 30 Ιουλίου από το Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Γιάννη Καρούσο με αναμνηστική πλακέτα, τιμητικό δίπλωμα καθώς και με χρυσό μετάλλιο ο αθλητής Αντρέας Ποταμού.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Δημάρχου παρουσία της μητέρας του νεαρού αθλητή Geraldine Ποταμού.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον αθλητή για τις μεγάλες του επιτυχίες και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του για ότι χρειαστεί.

«Οι επιτυχίες σου μας γέμισαν με πολύ μεγάλη χαρά και περηφάνια και είμαστε σίγουροι ότι θα σημειώσεις κι άλλες πολλές».

Ο αθλητής της Αγίας Νάπας κατέκτησε 2 χρυσά, 1 αργυρό και 4 χάλκινα στην κολύμβηση και 1 χάλκινο στο τρέξιμο και συμμετείχε με την Εθνική μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Νέων (World Youth Cup) που έγινε φέτος στη Σουηδία.