Κάβο Γκρέκο: Σοβαρός τραυματισμός 25χρονης στις Θαλασσινές Σπηλιές

327524 exclusive, Θαλασσινές Σπηλιές, Κάβο Γκρέκο, Νέα Αμμοχώστου

Σοβαρά τραυματίστηκε 25χρονη γυναίκα στην περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα, όταν η νεαρή εγκλωβίστηκε σε σπηλιά.

Στην σκηνή έσπευσε όχημα με μέλη του Πυροσβεστικού Σταθμού Αμμοχώστου, σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ναυαγοσώστες του Δήμου Αγίας Νάπας, ενώ για τη διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου κλήθηκε ασθενοφόρο.

Για τη διάσωση της γυναίκας επενέβησαν οι ναυαγοσώστες του Δήμου Αγίας Νάπας οι οποίοι κατέφθασαν με τζετ σκι και ακινητοποίησαν τη λουόμενη σε σανίδα με τη βοήθεια και μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στη συνέχεια την ανέσυραν στην πλατφόρμα του τζετ σκι, μεταφέροντάς τη στη συνέχεια στην άκατο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Αγίας Νάπας. Ακολούθως το σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας κατέπλευσε στο λιμάνι της Αγίας Νάπας, εκεί όπου πάλι με τη βοήθεια των ναυαγοσωστών του Δήμου Αγίας Νάπας μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου με το οποίο διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Η νεαρή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο περισσότερα για την υγεία της θα ανακοινωθούν μετά την παρακολούθησή της από τους θεράποντες ιατρούς.

Famagusta.News