Θέσεις εργασίας σε περιμένουν στο ξενοδοχείο ADAMS στην Αγία Νάπα

Θέσεις εργασίας για έξι επαγγέλματα δέχεται το ξενοδοχείο ADAMS Beach στην Αγία Νάπα. Τις θέσεις εργασίας μπορείτε να τις βρείτε αλλά και να κάνετε εύκολα και γρήγορα την αίτησή σας μέσω της πρώτης και πιο πρωτοποριακής ιστοσελίδας εύρεσης και καταχώρησης εργασίας της επαρχίας Αμμοχώστου Famagusta.Jobs.

Συγκεκριμένα το ξενοδοχείο ADAMS Beach στην Αγία Νάπα δέχεται αιτήσεις για Chief  Engineer (με  προϋπηρεσία  5  χρόνων), Receptionist, Cashiers, Headwaiters και Barmen-Σερβιτόρους.

Πατήστε στην εικόνα για να βρείτε τις θέσεις εργασίας από το Famagusta.Jobs

Έμφαση στο Ανθρώπινο Δυναμικό

Κλειδί στην πολυετή επιτυχία του ξενοδοχείου Adams Beach είναι η μακροχρόνια επένδυση στο Ανθρώπινο Δυναμικό μέσω πρωτοποριακών ιδεών, για συνεχή πρόσφορα ιδανικών συνθηκών εργοδότησης σε νέους ανθρώπους με ευκαιρίες επαγγελματικής καριέρας και ανέλιξης. Η αξιοπιστία της διοίκησης, το αίσθημα δικαιοσύνης, η υπερηφάνεια, η ομαδικότητα και η συντροφικότητα στο εργασιακό περιβάλλον, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των εργοδοτουμένων.

Ενδεικτικές χρονιαίες υλοποιημένες επιχειρηματικές ιδέες είναι: «Smile Brand», σύστημα επιβράβευσης προσωπικού με ακριβά δώρα, εταιρικές εκδρομές εξωτερικού, υποτροφίες Πανεπιστημίων εξωτερικού, σεμινάρια εξωτερικού-εσωτερικού, αποστολές σε διαγωνισμούς εξωτερικού-εσωτερικού, βραδιές διασκέδασης, bonus, δώρο γενεθλίων, χριστουγεννιάτικα δώρα, ταμείο ευημερίας εργοδοτουμένων, bonus 20χρονης υπηρεσίας, bonus αφυπηρέτησης, Employee/Manager of the Month, χώρος ψυχαγωγίας προσωπικού.

Ξενοδοχείο με διακρίσεις

Το πολυτελές 5 αστέρων ξενοδοχείο «Adams Beach», κτισμένο στον κόλπο Νήσι στην Αγία Νάπα διαθέτει 435 δωμάτια, όπως σουίτες και δωμάτια πολυτελείας με ιδιωτικές πισίνες που συγκροτούν το «Deluxe Wing».

Το βραβευμένο «Glasshouse Lounge Restaurant» βρίσκεται στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου, με πανοραμική θέα στην ξακουστή παραλία με τη χρυσή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά και είναι για πολλοστή φορά το πρώτο στις προτιμήσεις εστιατόριο της Αγίας Νάπας στο Trip Advisor.

Μέλη της ομάδας των Chef του ξενοδοχείου έχουν κερδίσει χρυσά και αργυρά μετάλλια σε μαγειρικούς αγώνες στην Κύπρο εκπροσωπώντας την στο εξωτερικό.

Ως πρωτοπόρο ξενοδοχείο δίνοντας τη μέγιστη σημασία στα συστήματα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας (IMS) και πάντοτε με σεβασμό στο περιβάλλον, κατέχει συνολικά εννέα στο ενεργητικό του πιστοποιητικά (ISO22000, OHSAS18001, ISO9001, ISO50001, ISO27001, ISO14001, ISO21000, HACCP και FSC_project).

Το Adams Beach Hotel, με τη ζεστή φιλοξενία του, κερδίζει, εκτός από τις εντυπώσεις των πελατών του και διακρίσεις από διεθνείς οργανισμούς όπως Holiday Check, Trip Advisor καθώς και από διάφορους Tour Operators ανά καλοκαιρινή περίοδο.

Famagusta.News