Βρετανοί τουρίστες τιμήθηκαν για τις επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα

Βρετανοί τουρίστες1 Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Πρέσβεις Τουρισμού

Ζεύγος τουριστών και μία μεμονωμένη τουρίστρια όλοι από την Μεγάλη Βρετανία τιμήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019, από τον Αναπληρωτή Δημοτικό Γραμματέα Αγίας Νάπας κ. ΄Αθω Γεωργίου με τον τίτλο του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» και με αναμνηστική πλακέτα για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα.

Ο λόγος για τους Anthony και Jean Bartlett, οι οποίοι επισκέφθηκαν την περιοχή τα τελευταία χρόνια για τις διακοπές τους πενήντα φορές και η Diane Arlott εικοσιπέντε.

Υποδεχόμενος τους νέους τιμώμενους, εκ μέρους τους Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας κ. Άθως Γεωργίου, ο οποίος αφού πρώτα τους ευχαρίστησε, ανέφερε ότι η απονομή της ανώτατης διάκρισης είναι το ελάχιστο που ο Δήμος μπορεί να κάνει για να εκφράσει την εκτίμησή του προς τα πρόσωπά τους τόσο για την έμπρακτη αγάπη τους όσο και για την ιδιαίτερη προτίμηση που δείχνουν για την Αγία Νάπα.

«Οι 50 και οι 25 επισκέψεις σας στην πόλη μας», πρόσθεσε, «δείχνουν με τον πιο έμπρακτο και πειστικό τρόπο το μέγεθος της αγάπης σας για το τουριστικό μας θέρετρο και αποτελεί τον καταλύτη καθώς και την πιο τρανή ένδειξη για την ανάδειξή της ως ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου».

Στην τελετή παρέστησαν συγγενείς των τιμώμενων καθώς και ανώτερα διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχείων στα οποία διαμένουν.

Βρετανοί τουρίστες2 Δήμος Αγίας Νάπας, Νέα Αμμοχώστου, Πρέσβεις Τουρισμού