Χρύσω Προδρόμου – Αίμιλη Ζένιου: “Είμαι μητέρα παιδιού με αυτισμό”

Το Σάββατο 3 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι το νέο επεισόδιο της σειράς "Ιστορίες Ανθρώπων του Famagusta.News. Δύο μητέρες παιδιών με αυτισμό δίνουν μηνύματα προς όλους τους γονείς. Τί είναι ο Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και το Smile Project.

Στιγμιότυπο 2021 04 02 16.00.28 exclusive, FamagustaNews TV, FNTV, Ιστορίες Ανθρώπων, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ, Σύνδεσμος Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου

Η Χρύσω Προδρόμου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και του Smile Project στο Παραλίμνι και η Αίμιλη Ζένιου, μητέρες και οι δύο παιδιών με αυτισμό.

Κάνουν μία κατάθεση ψυχής για το πώς είναι μια μητέρα να μεγαλώνει ένα παιδί με αυτισμό, ενώ ταυτόχρονα δίνουν μηνύματα ελπίδας και αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς για να εκτιμούμε την αγάπη των παιδιών μας, δίνοντας παράλληλα ενθαρρυντικά μηνύματα σε όλους τους γονείς παιδιών με αυτισμό.

Αφιερωμένο στον Λούη, τον Λορέντζο και σε όλες και όλους τις μητέρες και τους πατέρες παιδιών με αυτισμό για την ξεχωριστή αγάπη και τα μοναδικά χαμόγελα που λαμβάνουν καθημερινά.

Παρακολουθήστε την εκπομπή σε πρώτη μετάδοση το Σάββατο 3 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι μέσω του Famagusta.News στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

  • Στον Κωνσταντίνο Κουμή για την αφιλοκερδή δημιουργία του βίντεο.
  • Στην Αίμιλη Ζένιου και στην Χρύσω Προδρόμου για την παραχώρηση της συνέντευξης, αλλά κυρίως για τον ξεχωριστό αγώνα που δίνουν καθημερινά, και εντελώς αθόρυβα αποτελούν παράδειγμα για όλους.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό που είναι στις 2 Απριλίου.

Τα γυρίσματα έγιναν τον Σεπτέμβριο του 2020 στις Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας σε χώρο που παραχωρήθηκε για τις ανάγκες του Κέντρου Ημερήσιας Απασχόλησης του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Επιμέλεια Συνέντευξης: Μαρίνος Παυλικκάς
Βίντεο / Σκηνοθεσία / Μοντάζ: Κωνσταντίνος Κουμή

Famagusta.News