Famagusta.News: 5 εκατομμύρια προβολές και 100 χιλιάδες μοναδικές επισκέψεις ανά μήνα

Ένα "ευχαριστώ" από την ομάδα του Famagusta.News

Στιγμιότυπο 2019 07 14 21.24.45 FamagustaNews

Το Famagusta.News παραμένει η πρώτη και η πιο αξιόπιστη ενημερωτική ιστοσελίδα που προβάλλει και προωθεί την επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα έγκυρα στοιχεία της Google Analytics από τις 15 Οκτωβρίου 2017 (ημέρα δημιουργίας) μέχρι σήμερα, κατάφερε να καταγράψει κατακόρυφη άνοδο και να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια προβολές και τους 532 χιλιάδες μοναδικούς αναγνώστες.

Μόνο μέσα στον περασμένο μήνα (Ιούνιο 2019) το Famagusta.News κατάφερε να ξεπεράσει τις 769 χιλιάδες προβολές και τους 100 χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες σε ένα μόνο μήνα!

Με μία έμπειρη και αμερόληπτη δημοσιογραφική ομάδα αλλά και με δυνατές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης και ειδησεογραφικά πρακτορεία, η ιστοσελίδα μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και στην εικόνα του οργανισμού σας.

Από το 2017, το Famagusta.News αποτελεί τον κυριότερο συνεργάτη της τηλεόρασης του Sigma μέσω της πρώτης πρωινής ενημερωτικής τηλεοπτικής εκπομπής στην κυπριακή τηλεόραση, “Πρωτοσέλιδο” της τηλεόρασης του Sigma, ενώ από το 2018, έχουμε ξεκινήσει συνεργασία με την μεσημβρινή τηλεοπτική εκπομπή της τηλεόρασης του Capital “Top Story”, με καθημερινές ανταποκρίσεις και στα δύο τηλεοπτικά κανάλια.

Πρόσφατα παρουσίασε, επίσης, δύο νέες υπηρεσίες, το Famagusta.Jobs, την πιο καινοτόμα υπηρεσία καταχώρησης και εξεύρεσης θέσεων εργασίας αλλά και το FamaguStars, την πρώτη lifestyle σελίδα της επαρχίας Αμμοχώστου. Σύντομα με νέο περιεχόμενο…

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από την ομάδα του Famagusta.News.