ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Συνελήφθη 24χρονος για πυροβολισμούς εναντίον 34χρονης (ΦΩΤΟ)

Υπόθεση φόνου διερευνά η Αστυνομία

Με δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο, νοσηλεύεται γυναίκα 34 ετών από το Λιοπέτρι, η οποία δέχθηκε επίθεση χθες το βράδυ.

Φερόμενος ως δράστης, είναι νεαρός 24 ετών, πρώην σύντροφος του θύματος, ο οποίος συνελλήφθη για υπόθεση απόπειρας φόνους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα γεγονότα διαδραματίστηκαν χθες λίγο πριν τις 9 το βράδυ, όταν η γυναίκα, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ενώ καθόταν στη βεράντα του σπιτιού της στο Λιοπέτρι, δέχθηκε πυροβολισμούς στην πλάτη.

viber image 2020 09 14 06 32 40 1 exclusive, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ, Λιοπέτρι, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από τον αδελφό της στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα στην πλάτη από κυνηγετικό όπλο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή και εκτός κινδύνου. Από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία ότι ύποπτος είναι νεαρός ηλικίας 24 ετών από το Λιοπέτρι ο οποίος συνελήφθη λίγο πριν τις τέσσερις σήμερα τα ξημερώματα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Πηγή: Famagusta.News