Ο Σωκράτης από τη Λευκωσία αποτυπώνει τις ομορφιές της επαρχίας Αμμοχώστου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περιγράφει στο Famagusta.News την αγάπη του για την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά

Θα τον βρεις στο instagram με το όνομα @Awesome_Navigator. Και πραγματικά ο Σωκράτης από τη Λευκωσία, στα 29, φαίνεται να αγαπά όπως ένας ντόπιος την επαρχία Αμμοχώστου και να δημοσιεύει συχνά περιεχόμενο από τις ομορφιές σε Αγία Νάπα και Πρωταρά και μάλιστα με μοναδικό editing και χρησιμοποιώντας όμορφα χρώματα που κάνει τις εικόνες του να μοιάζουν με ονειρεμένους πίνακες.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο Famagusta.News, έχει σπουδάσει πληροφορική και δουλεύω σαν Business Systems Administrator. Παράλληλα δουλεύω ως Freelance Consultant για Digital Marketing and advertising. Η ενασχόλησή του με την φωτογραφία ξεκίνησε απο το σχολείο συμμετέχοντας σε διαφόρους ομίλους φωτογραφίας. Έπειτα κατα την διάρκεια των σπουδών του και έχοντας περισσότερη επαφή με την τεχνολογία έμαθε να χειρίζεται διάφορα λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφίας και βίντεο που τον βοήθησαν να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται τώρα.

Η αγάπη για την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά

Για τη σχέση του με την επαρχία Αμμοχώστου, αναφέρει ότι πάντα του άρεσε η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς, όχι μόνο για τα υπέροχα καταγάλανα νερά αλλά και για τα απίστευτα ηλιοβασιλέματα (έχει εμμονή όπως αναφέρει με τα ηλιοβασιλέματα). Του αρέσει, αναφέρει, να εξερευνά και να ανακαλύπτει τις κρυφές χαρές του νησιού. Επισημαίνει, παράλληλα, ότι ζούμε σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της γης και αξίζει τον κόπο να το ανακαλύψουμε.

Τα αγαπημένα του κυπριακά προφίλ στο instagram

Όπως αναφέρει τα αγαπημένα του κυπριακά προφίλ στο instagram είναι: @VisitCyprusCom, @Mr_Droner_Cy και ο… “τόπακας” @nikolaspetrouu

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί

Κυρίως, όπως αναφέρει, χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο iPhone 11 Pro Max, μια GoPro Hero 8 αλλά και το νέο του απόκτημα, ένα Dji Mavic mini.

Για επεξεργασία εικόνας χρησιμοποιεί το Photoshop και το Lightroom.

Μπορείς να βρεις τον Σωκράτη στο προφίλ του στο instagram @awesome_navigator

Δες περισσότερες εικόνες:

Famagusta.News