“Καλάθι Αγάπης” σε 96 άπορες οικογένειες από το ΚΕΠΑ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 96 άπορες οικογένειες, διαμοίρασε ενόψει του Πάσχα το ΚΕΠΑ (Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης) Άγιος Χριστόφορος στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, 96 άπορες οικογένειες παρέλαβαν το Καλάθι Αγάπης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΠΑ τη Μεγάλη Τετάρτη ενώ ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να γεμίσει το “Καλάθι Αγάπης” και να μην μείνει κανένας τις μέρες του Πάσχα χωρίς χαρά, χωρίς τροφή και χωρίς ψωμί.

Η ανακοίνωση:
96 άπορες οικογένειες παρέλαβαν το Καλάθι Αγάπης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΠΑ τη Μεγάλη Τετάρτη. Θα μπορέσουν και φέτος να έχουν ένα αξιοπρεπές πασχαλινό γεύμα. Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές που μικρά παιδάκια άνοιγαν τις τσάντες και έβρισκαν μικρά πασχαλινά δωράκια και λαμπάδες.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στηρίζει το ΚΕΠΑ. Χωρίς τη βοήθειά σας δεν θα τα καταφέρναμε φέτος. Ευχαριστούμε εκείνους που θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι και βοηθούν είτε σε τρόφιμα/είδος είτε σε οικονομική εισφορά. Μας συγκινεί η αγάπη σας και η προσφορά σας.

Ο Θεός να σας έχει όλους καλά με υγεία. Καλή Ανάσταση και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί το μηχανογραφημένο σύστημα εγγραφής “Αρωγή”, σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού, το ΠΣΣΕ και τα άλλα κοινωνικά παντοπωλεία παγκύπρια, για καλύτερη οργάνωση και έλεγχο. ”