ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Κλειστό τμήμα της 1ης Απριλίου για οδικά έργα

Από τις 6 μέχρι και τις 7 Αυγούστου - Πώς θα διευθετηθεί η τροχαία κίνηση

odika erga asfaltos exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Οδικά Έργα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 από τις 22:00 μμ μέχρι την Παρασκευή 7 Αυγούστου 06:00 πμ τμήμα της Λεωφόρου 1ης Απριλίου από τη συμβολή της με την οδό Σταδίου μέχρι και το κυκλικό κόμβο “Ανεμόμυλος” θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά την διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται όπως πιο κάτω:

  • Α. Πορεία από την Αγία Νάπα προς Παραλίμνι:
    • Η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά μέσω της αριστερής λωρίδας (1ης Απριλίου).
  • Β. Πορεία από το Παραλίμνι προς Αγία Νάπα:
    • Στην συμβολή της Λεωφόρου 1ης Απριλίου με Σταδίου θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω των οδών Σταδίου, Αγίου Θωμά, Αγίου Παντελεήμονα, δρόμου Ε324 με κατάληξη στον κυκλικό κόμβο “Ανεμόμυλος”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων του στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.