Παραλίμνι: Στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας η αίθουσα αθλοπαιδιών της Τεχνικής (εικόνες)

DSC 4851 Νέα Αμμοχώστου, Παιδεία, Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου

Την αίθουσα πολλαπλής χρήσης στην Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου εγκαινίασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στην επαρχία Αμμοχώστου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρευρέθηκε σήμερα στις 11:30 το πρωί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου για τα εγκαίνια της νέας αίθουσας πολλαπλής χρήσης, έργο του οποίο τον θεμέλιο λίθο κατέθεσε ο κ. Νίκος Αναστασιάδης στις 12 του περασμένου Μαΐου.

Η αίθουσα είναι αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων από το Παραλίμνι κατά την αεροπορική τραγωδία της 14ης Αυγούστου 2005 και για την ανέγερσή της συνέβαλαν οικονομικά και οι συγγενείς των θυμάτων.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Διευθυντής του Σχολείου, Αντώνης Θεοδώρου, ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης και η Χριστίνα Τοφινή, εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.

Ακολούθησε καλλιτενικό πρόγραμμα από μαθητές του σχολείου.

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του Famagusta.News

IMG 4414 Νέα Αμμοχώστου, Παιδεία, Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου IMG 4408 Νέα Αμμοχώστου, Παιδεία, Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου DSC 4854 Νέα Αμμοχώστου, Παιδεία, Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου DSC 4853 Νέα Αμμοχώστου, Παιδεία, Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου DSC 4847 Νέα Αμμοχώστου, Παιδεία, Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου DSC 4845 Νέα Αμμοχώστου, Παιδεία, Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου DSC 4844 Νέα Αμμοχώστου, Παιδεία, Τεχνική Σχολή Παραλιμνίου

Famagusta.News