“Η Αγία Θέκλα έσωσε με θαύμα την αδελφή μου”

α Αγία Θέκλα, Ανθρώπινα, Θρησκεία, Νέα Αμμοχώστου

Συγκλονίζει η διήγηση του Αντρέα Πιερή από τη Δερύνεια ο οποίος διηγείται τη συγκλονιστική μαρτυρία της μικρής του αδερφής η οποία σώθηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, με θαυματουργική παρέμβαση κατά τη διάρκεια επέμβασης καρδιάς σε νοσοκομείο της Αγγλίας.

Όπως διηγείται ο Αντρέας Πιερή στην ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr:

»Γεια σας είμαι ο Ψάλτης Αντρέας Πιερή και θέλω να σας διηγηθώ ένα συγκλονιστικό θαύμα που συνέβη στη μικρή μου αδερφή. Η ίδια επιθυμεί να μείνει ανώνυμη και ζήτησε από εμένα να γράψω την ιστορία της.

Η μικρή μου αδερφή πριν από δέκα χρόνια, όταν ήταν μόλις δέκα ετών διαγνώστηκε με πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά της. Λίγες ημέρες προτού πάει για επέμβαση στην Αγγλία είδε στον ύπνο της την Αγία Θέκλα, εντωμεταξύ πήγε εκείνη με την οικογένειά μου για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας του Μαχαιρά.

Όταν πήγε Αγγλία η αδερφή μου στο χειρουργείο οι γιατροί είπαν στους γονείς μας ότι δεν θα πετύχει η επέμβαση λόγω του ότι είναι μεγάλη η τρύπα της καρδιάς της. Όταν τελείωσε η επέμβαση, οι γιατροί είπαν στη μητέρα μου πως έγινε θαύμα και έκλεισε η τρύπα.»

α1 Αγία Θέκλα, Ανθρώπινα, Θρησκεία, Νέα Αμμοχώστου

Famagusta.News