Τραγωδία: Ξεψύχησε δίπλα στο παιδάκι της η 23χρονη Ανδρονίκη Παρασκευά

Βαρύς ο πόνος από το νέο θανατηφόρο τροχαίο στον δρόμο Σωτήρας - Λιοπετρίου - Καλά στην υγεία του το 3 χρόνων κοριτσάκι

hjkl exclusive, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, θανατηφόρο Tροχαίο, Τροχαίο

Οδική σύγκρουση με αποτέλεσμα τον θάνατο της 23χρονης Ανδρονίκης Παρασκευά σημειώθηκε γύρω στις 11:30 στον δρόμο Σωτήρας – Λιοπετρίου.

Συγκεκριμένα, κατά τον επίδικο χρόνο σαλούν όχημα το οποίο οδηγούσε η 23χρονη Ανδρονίκη Παρασκευά έχοντας επιβάτη το τρίχρονο κοριτσάκι της, στον δρόμο Λιοπετριου – Σωτήρας με κατεύθυνση την Σωτήρα, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνάται από την Τροχαία Αμμοχωστου εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας σύμφωνα με την πορεία της, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με λεωφορείο το οποίο κατευθυνόταν αντίθετα σε σχέση με την πορεία της.

Από την σύγκρουση το όχημα κατέληξε στο κέντρο του δρόμου και για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η γυναίκα και το παιδάκι της διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της 23χρονης, ενώ το κοριτσάκι της ηλικίας 3 ετών είναι εκτός κινδύνου όμως κρατείται προληπτικά.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου και 4 αλλοδαποί επιβάτες οι οποίοι επίσης μετέβηκαν στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Famagusta.News