Βάλαμε τον Γιάννη Μαργάρη να μας τιτιβίσει στο Twitter και ιδού το αποτέλεσμα (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

maxresdefault Γιάννης Μαργάρης, Νέα Αμμοχώστου

Είναι ένα παιδί που πάει κόντρα στα στερεότυπα. Ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει εκκεντρική εμφάνιση πλάι στη Lady Gaga και να τραγουδάει το νέο του κομμάτι που δεν ξεκολλάει με τίποτα από το μυαλό σου “Έρωτα, έρωτα, έρωτα, έρωτα ζητώ…”

Ο Γιάννης Μαργάρης δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Είναι ψυχούλα, έχει ήθος, και αν και πέρασε πολλά μέχρι να κατακτήσει το όνειρό του (ή ένα κομμάτι του), εντούτοις η ανεμελιά και ο τρόπος με τον οποίο αποδέχεται τα πράγματα σε κάνουν να τον συμπαθήσεις από την πρώτη στιγμή. Αγαπημένος του ήρωας η μαμά του, η ηρωίδα και το στήριγμά του, το άλλο του μισό, μία γυναίκα που τον μεγάλωσε με αξιοπρέπεια και που συγκινείται τόσο μα τόσο εύκολα κάθε φορά που λες το όνομα “Γιάννης”.

Όταν του μιλάς είναι λες και τίποτα δεν άλλαξε στη ζωή του. Ούτε η νίκη του voice, ούτε τα νέα δισκογραφικά του βήματα, ούτε τα νέα τραγούδια, ούτε η συνεργασία με τον Κωστή Μαραβέγια, τίποτα! Απλώς ταξιδεύει με βάρκα το αρμόνιο και ωκεανό το απέραντο από σκέψεις και όνειρά δωμάτιό του. Είτε σε Αθήνα, είτε σε Αυγόρου.

Τον ανακρίναμε σε μια διαφορετική συνέντευξη. Στο Twitter. Χωρίς φωτογραφίσεις, χωρίς προλόγους, αλλά μόνο με αυθόρμητες ερωτήσεις και απαντήσεις.

Διαβάστε τη συνέντευξη:

https://twitter.com/giannismargari1/status/1009423005066330112

https://twitter.com/giannismargari1/status/1009429679693008896

Famagusta.News