Επ. Αμμοχώστου: Τετραήμερη σύλληψη 5 ατόμων

CEB1 26 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διατάγματα τετραήμερης κράτησης εναντίον πέντε ατόμων, τεσσάρων Ελληνοκυπρίων και ενός αλλοδαπού μόνιμου κάτοικου Κύπρου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από υπάλληλο, πλαστογραφίας και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

CEB1 1664 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σχετική καταγγελία έγινε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από Διευθύνοντα Σύμβουλο εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την καταγγελία από την 1/4/2014 μέχρι τις 30/10/2015, οι υπάλληλοι του χώρου υποδοχής του ξενοδοχείου καταχράζονταν χρήματα από τις πωλήσεις καρτών Wi–Fi και από τις εισπράξεις που αφορούσαν τα late check out.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε στην Αστυνομία ότι το συνολικό ποσό που καταχράστηκαν τα πέντε άτομα ανέρχεται στις 11 χιλιάδες ευρώ.

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθηκαν χθες πέντε άτομα, τρεις γυναίκες ηλικίας 33, 36 και 38 χρονών, ένας άνδρας 39 χρόνων και ένας αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ηλικίας 33 χρόνων. Οι πέντε συλληφθέντες κατάγονται από Κοινότητες της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Οι συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διατάγματα τετραήμερης κράτησης τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ