Μεγάλο φιλανθρωπικό Beach Festival από τον Ονήσιλο

a 98 Νέα Αμμοχώστου
a 80 Νέα Αμμοχώστου

Ο Ονήσιλος σε συνεργασία με το Δήμο Σωτήρας προγραμματίζει μία πρωτοποριακή και εντελώς διαφορετική εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, στην ολοκαίνουρια παραλία “Ποσειδώνας” στη Σωτήρα.

Η εκδήλωση θα αρχίσει από τις 9 το πρωί και θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ και θα περιλαμβάνει αθλητικούς αγώνες παραλίας όπως Beach Volley σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, Beach Soccer σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύλλογο Ποδοσφαιριστών και Beach Tennis. Στις αθλητικές δραστηριότητες θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι θέλουν, ενώ θα δοθούν έπαθλα στους νικητές.

Παράλληλα, στον χώρο της παραλίας θα διεξάγονται και διάφορες άλλες επιδείξεις, όπως Jet Ski, Kite Surfing, Aero Modeling, Paramotor, Vespa exibition από το Vespa Club di Famagusta, αλλά και γυμναστικές επιδείξεις όπως Cross Fit, UBound, Pilates και πολλά άλλα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί επίδειξη μόδας μαγιό από διάφορα καταστήματα της περιοχής.

Το πρόγραμμα θα κλείσουν οι γνωστοί μουσικοί παραγωγοί, Μέμνων Σωτηρέλης και Γιώργος Ρούσος, οι οποίοι θα αναλάβουν ρόλο DJ.

Δείτε το event στο Facebook πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: 96451500, 99454344, 23821416

SotiraNews.com