Σωτήρα: Ο Υπουργός Γεωργίας επιθεώρησε τις ζημιές στις πατατοφυτείες

CEB1 53 Γεωργία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Κουγιάλης
Επιτόπου επίσκεψη έκανε στη Σωτήρα ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Νίκος Κουγιάλης, για να επιθεωρήσει τις ζημιές που υπέστησαν οι πατατοφυτείες.

CEB1 1687 Γεωργία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Νίκος Κουγιάλης

Ο κ. Υπουργός έδωσε εντολή στον ΟΓΑ να καταγράψει τις ζημιές που προκλήθηκαν στις πατατοκαλλιέργιες, ενώ αντίστοιχα εντολή στο Τμήμα Γεωργίας να καταγράψει τις ζημιές στις καλλιέργιες λαχανικών που δεν καλύπτονται από τον ΟΓΑ.

Σε ανακοίνωσή του ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Αμμοχώστου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Γεωργίας και για τιν επιτόπου επίσκεψή του στη Σωτήρα, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αποδεικνύει το ενδιαφέρον του Υπουργού, τόσο για τους γεωργούς, όσο και για τη Σωτήρα και την επαρχία Αμμοχώστου γενικότερα.

Ο Παναγροτικός καλεί τους γεωργούς να δηλώσουν εντός 7 ημερών τις ζημιές των πατατών είτε στις Συνεργατικές είτε στα γραφεία του Παναγροτικού είτε στο Τμήμα Γεωργίας από τα οποία μπορούν να προμηθευτούν και τα σχετικά έγγραφα για να συμπληρώσουν. Όσον αφορά τις ζημιές στα λαχανικά που δεν καλύπτονται από τον ΟΓΑ, αυτές θα πρέπει να δηλωθούν στο Τμήμα Γεωργίας.

SotiraNews