Την Κυριακή “Καθαρίζουμε την επ. Αμμοχώστου σε μια μέρα”

a2 Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου
a2 5 Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου

Η 5η Εκστρατεία Καθαρισμού “Let’s Do it Cyprus” θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 2 Απριλίου σε ολόκληρη την Κύπρο.

Στην επαρχία Αμμοχώστου, οι Δήμοι, οι κοινότητες αλλά και οργανωμένοι φορείς έχουν οργανωθεί για τη συμμετοχή τους στην μεγαλύτερη παγκύπρια εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας στην οποία φέτος θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 26 χιλιάδες εθελοντές.

Την εκστρατεία διοργανώνουν το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος, το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων και το Together Cyprus.

a1 Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου

Στην Αγία Νάπα εκστρατεία καθαριότητας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Πάρκου Γλυπτικής και στην παραλία Άμμος του Καμπούρη (10:30-12:30)

Στον Δήμο Σωτήρας καθαριότητα θα πραγματοποιηθεί στο παραλιακό μέτωπο Αγίας Θέκλας με το σύνθημα “Καθαρίζω την Αγία Θέκλα σε μια μέρα” (11:00-13:00)

Στον Δήμο Δερύνειας από τις 7:30 μέχρι τις 10:00 το πρωί της Κυριακής θα κλαδευτούν δέντρα σε χώρους πρασίνου και θα καθαριστούν δρόμοι από ανακυκλώσιμα και άλλα υλικά (Λεωφ. Ελευθερίας, Οδός Μακαρίου Γ’, Οδός Σταδίου, Οδός Καλυθιών, Αλ. Γκράχαμ Μπελ., Θ. Έντισον, Πενταδακτύλου, Οδός Ομονοίας).

a 6 Αγία Θέκλα, Νέα Αμμοχώστου

SotiraNews