Επιδείνωση κατάστασης ε/κ μετά από επίθεση Ρώσου στην Αγία Νάπα

CEB1 37 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 377 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Με φυλάκιση έως και 14 χρόνια κινδυνεύει Ρώσος ο οποίος ξυλοφόρτωσε Ελληνοκύπριο στην Αγία Νάπα επειδή του έκλεψε την κοπέλα του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Offsite.com.cy η Αστυνομία Αμμοχώστου που διερευνά την υπόθεση τη Δευτέρα θα καταχωρήσει την υπόθεση με σκοπό την άμεση εκδίκασή της. Σε βάρος του Ρώσου διερευνάται η πολύ σοβαρή υπόθεση της βαριάς σωματικής βλάβης.

Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Ε/Κ

Οι ανακριτές θα επιδιώξουν παράλληλα να παραμείνει ο Ρώσος υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του ή να τεθούν τέτοιοι περιοριστικοί όροι που θα διασφαλίζουν την παρουσία του στη δίκη. Αστυνομικές πηγές έκαναν αναφορά το Σάββατο ότι η υγεία του Ελληνοκύπριου από τη Λευκωσία επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 18 Απριλίου η «πέτρα του σκανδάλου» η όμορφη Ρωσίδα άφησε στα «κρύα του λουτρού» τον φίλο της για τα μάτια του παραπονούμενου Ελληνοκύπριου. Ο Ρώσος κυριεύτηκε από ζήλια με συνέπεια να «σαπίσει στο ξύλο» τον Ελληνοκύπριο που μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο αφού προηγουμένως όμως επέστρεψε στο σπίτι του στη Λευκωσία. Ο Ρώσος που χαρακτηρίζεται ως σωματώδης τελεί υπό εξαήμερη κράτηση.

Πηγή: Offsite.com.cy