Ποινές φυλάκισης σε Ευρωπαίους πολίτες για κλοπές στην Αγία Νάπα

CEB1 59 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε το Σάββατο ποινή φυλάκισης 6 μηνών στον Slawomir Brot, 29 χρόνων από τη Πολωνία και ποινή φυλάκισης 5 μηνών στον Radoslav Piotr Korolrwicz, 28 χρόνων επίσης από την Πολωνία, αφού τους βρήκε ένοχους σε υποθέσεις που αφορούσαν το αδίκημα της κλεπταποδοχής 331 ευρώ και της παράνομης κατοχής 6.400 ευρώ.

CEB1 1540 Αστυνομία, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 1ης Απριλίου 2015 στην Αγία Νάπα.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε επίσης το Σάββατο ποινή φυλάκισης 5 μηνών στην Sevda Radkova, 53 ετών από τη Βουλγαρία αφού τη βρήκε ένοχη στο αδίκημα της κλοπής από υπάλληλο ποσού 372 ευρώ.

Το αδίκημα διαπράχθηκε μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 10 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο 48χρονος ιδιοκτήτης σουπερμάρκετ στην Αγία Νάπα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι υποψιαζόταν πως η 53χρονη υπάλληλος του από τη Βουλγαρία, έκλεβε φαγώσιμα και τσιγάρα από το κατάστημα.

Η Αστυνομία που διενήργησε έρευνα στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 53χρονη πάνω από το σουπερμάρκετ, εντόπισε τσιγάρα και άλλα είδη για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής τους.

Η γυναίκα συνελήφθη και σε θεληματική κατάθεση της παραδέχθηκε ότι τα ανευρεθέντα στο διαμέρισμα της τα έκλεψε από το σουπερμάρκετ που εργάζεται τους τελευταίους 3 μήνες.

SotiraNews