Εντοπίστηκε στο Παραλίμνι αυτοκίνητο που ενεπλάκη σε θανατηφόρο – Συνελήφθη 54χρονη

a 93 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 3018 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Εγκαταλελειμμένο στο Παραλίμνι εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που είχε εμπλακεί στο θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στην Κοκκινοτριμιθιά όταν ο οδηγός οχήματος αγνώστων στοιχείων παρέσυρε και εγκατάλειψε αβοήθητο στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, ένα 22 Ρουμάνο ποδηλάτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτοκίνητο της Αστυνομίας που έκανε περιπολία γύρω στις τρεις χθες το απόγευμα στο Παραλίμνι εντόπισε το αυτοκίνητο το οποίο και κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη περιοχή, απέκλεισαν τη σκηνή και πραγματοποιήθηκε έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε αντιληπτό ότι ήταν το αυτοκίνητο που είχε εμπλακεί στο θανατηφόρο δυστύχημα στη Κοκκινοτριμιθιά.

Η Αστυνομία Παραλιμνίου ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας μέλη της οποίας μετέβησαν στο Παραλίμνι και παρέλαβαν το όχημα για τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, μετά τις έξι το απόγευμα και ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε από την Αστυνομία, που είχε ειδοποιηθεί από τους οικείους του, λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ αναίσθητος σε χωράφι. Με τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 22χρονου.

Συνελήφθη 54χρονη:
Συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 54χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε κατά το χρόνο του δυστυχήματος.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.