Πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και τους ζήτησε να δοκιμάσουν τα ναρκωτικά του

Δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους οι Αμερικανοί αστυνομικοί, με αυτό που τους ζητούσε 49χρονος

53

Μία ασυνήθιστη κλήση δέχθηκαν οι αστυνομικοί σε σταθμό στο Hawthorne της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών.  Ο Douglas Kelly, 49 ετών, κάλεσε την Τετάρτη(13/06) το γραφείο του σερίφη και ζήτησε από την αστυνομία να δοκιμάσουν τα ναρκωτικά που αγόρασε, επειδή ήθελε να καταγγείλει το «βαποράκι» που του τα πούλησε. Εκπρόσωπος της αστυνομίας αποκάλυψε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης τα όσα ανέφερε ο Kelly κατά την κλήση:

«Έχω κάνει χρήση crystal meth αλλά ο οργανισμός μου έχει αντιδράσει πολύ άσχημα και νομίζω ότι μου έχουν πουλήσει άλλη παράνομη ουσία». 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, τα μέλη της δύναμης του ζήτησαν αμέσως να μεταφέρει τα ναρκωτικά στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Kelly υπάκουσε στις οδηγίες και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα.  Εκεί παρέδωσε τα ναρκωτικά, ενώ από εξετάσεις που έγιναν από την αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για crystal meth.  Ο Kelly συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών. Θέλοντας να αντιμετωπίσει με χιούμορ το περιστατικό, το γραφείο του σερίφη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Αν πιστεύετε ότι σας παραπλάνησαν και σας πούλησαν νοθευμένα ναρκωτικά, σας προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία δοκιμής. Οι ντετέκτιβ μας είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν».

 

Πηγή: AlphaNews.live