Για σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο γνωστός ράπερ Snoοp Dogg

Ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση σε αστική αγωγή που κατατέθηκε την Τετάρτη

4f3815d9ea1a07f0d399082c9bb09a04 1

Ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση σε αστική αγωγή που κατατέθηκε την Τετάρτη.

Μια γυναίκα που αυτοπροσδιορίστηκε ως Jane Doe και είναι όπως λέει μοντέλο, ηθοποιός, και χορεύτρια που έχει συνεργαστεί με τον Calvin Broadus, γνωστός και ως Snoop Dogg, ισχυρίστηκε ότι ο ράπερ της επιτέθηκε αφότου παρακολούθησε τη συναυλία του στις 29 Μαΐου 2013, όπως αποκαλύπτεται από έγγραφα προβλήθηκε από το μουσικό δίκτυο Pitchfork.

Σύμφωνα με τη μήνυση της γυναίκας που κατατέθηκε στην Κεντρική Περιφέρεια της Καλιφόρνια, μετά τη συναυλία, οδηγήθηκε από τον Don ‘Magic’ Juan, συνεργάτη του Snoop Dogg, στο σπίτι του παρά τη θέλησή της και δέχτηκε επίθεση από αυτόν το επόμενο πρωί.

Την επόμενη μέρα, όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα, ο συνεργάτης πήγε την Doe στο στούντιο του Snoop Dogg, όπου ο ράπερ την στρίμωξε σε ένα μπάνιο που χρησιμοποιούσε και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ.

«Η ενάγουσα βρήκε τον εαυτό της να σκέφτεται για την ασφάλεια της δουλειάς της, αν δυσαρεστούσε τον κατηγορούμενο Snoop Dogg… Η ενάγουσα ένιωσε πίεση από τον κατηγορούμενο Snoop Dogg λόγω της κυριαρχίας του και της θέσης εξουσίας του πάνω της, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς του να την προσλαμβάνει και να την απολύει και να διασφαλίζει ότι ποτέ δεν θα να προσληφθεί ξανά στον κλάδο του», υποστήριξε η αγωγή, όπως επικαλείται το Reuters.

Οι εκπρόσωποι του Snoop Dogg δεν έχουν απαντήσει επίσημα στους ισχυρισμούς, αλλά ο καλλιτέχνης έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με το TMZ.

Οι κατηγορίες διατυπώθηκαν λίγες μέρες πριν ο ράπερ ετοιμαστεί να εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl την Κυριακή. Η μήνυση κατατέθηκε την ίδια ημέρα που ο Snoop Dogg απέκτησε τη θρυλική χιπ χοπ εταιρεία Death Row Records, και ακριβώς πριν από την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, «BODR (Bacc On Death Row)».