ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν πιστόλι λοχία – Eντατικές έρευνες για εντοπισμό του

Αστυνομία, Λεμεσός, λοχία, πιστόλι

Σαν επτασφράγιστο μυστικό προσπάθησαν να κρατήσουν την κλοπή όπλου από μέλος της δύναμης στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του philenews την περασμένη εβδομάδα προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση όταν ενημερώθηκε η Διεύθυνση για την κλοπή του υπηρεσιακού πιστολιού.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το μέλος της αστυνομίας που υπηρετεί στις τάξεις του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού (ΟΠΕ), ανέφερε το περιστατικό στους ανώτερους του και στην συνέχεια προέβη σε επίσημη καταγγελία. Όπως υποστήριξε το υπηρεσιακό του πιστόλι το είχε «ξεχάσει» στο καπό του αυτοκινήτου του, που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του. Άγνωστοι φαίνεται να διέρρηξαν το όχημα, κλέβοντας διαφορά αντικείμενα από αυτό, ενώ σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έκλεψαν και το υπηρεσιακό του πιστόλι από το καπό.

Η κλοπή του υπηρεσιακού πιστολιού σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία η οποία διεξάγει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η αμέλεια, όπως ήταν αναμενόμενο, του αστυνομικού δεν έμεινε απαρατήρητη από την ηγεσία της δύναμης η οποία διέταξε την πειθαρχική έρευνα εναντίον του, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: philenews