ΒΙΝΤΕΟ – Πελάτης πέταξε καφέ σε εργαζόμενη επειδή του φάνηκε ακριβός και εκείνη «απάντησε» με σφυρί

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο με ό,τι συνέβη σε καφετέρια στο νότιο Σιάτλ των ΗΠΑ όταν πελάτης πέταξε τον καφέ που είχε αγοράσει σε εργαζόμενη της επιχείρησης με εκείνη να του σπάει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του με σφυρί.

kafe seiatl

Πρωταγωνίστρια στο βίντεο η 23χρονη Έμα Λι, η οποία ανήρτησε στο Instagram και το σχετικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ο πελάτης της καφετέριας να τσακώνεται για την τιμή του καφέ (σ.σ. πλήρωσε 22 δολάρια) πριν τελικά να τον πετάξει στην 23χρονη. Τότε η Λι φαίνεται να χτυπάει με ένα σφυρί το παρμπρίζ του ΙΧ και να του ανοίγει μια τρύπα.

Η 23χρονη υποστηρίζει ότι αντέδρασε με τον τρόπο αυτό «επειδή ένιωσα να κινδυνεύω» καθώς, όπως υποστηρίζει ο άνδρας την απείλησε λέγοντας «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν».

«Πριν από αυτή την απειλή, είχε ουρλιάξει, με είχε φτύσει και είχε προσπαθήσει να ανοίξει το παράθυρο» περιέγραψε η 23χρονη στο FOX 13.

Σύμφωνα με την ίδια ο άνδρας που της πέταξε τον καφέ είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για τα χρήματα που είχε κληθεί να πληρώσει.

Τότε η κοπέλα του είχε πει «κανείς δεν σε υποχρεώνει να έρχεσαι εδώ».

Η 23χρονη υπέβαλε μήνυση κατά του άνδρα ο οποίος, πάντως, δεν αποκλείεται να προσφύγει και ο ίδιος στη δικαιοσύνη για τις ζημιές στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.

Πηγή: protothema.gr