ΚΥΠΡΟΣ: 16χρονη κατήγγειλε την μητέρα της ότι της έδωσε ναρκωτικά

Xειροπέδες σε 43χρονη στη Λεμεσό

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑ 1 Ναρκωτικά

Ενώπιον Δικαστηρίου 43χρονη μητέρα – Την κατήγγειλε η 16χρονη κόρη της ότι την έδωσε να καπνίσει τσιγάρο με κάνναβη – Γνωστή στις αρχές η μητέρα – Υπό την επίβλεψη των κρατικών υπηρεσιών εδώ και καιρό η ανήλικη

Χειροπέδες σε 43χρονη πέρασε η ΥΚΑΝ μετά από καταγγελία της ανήλικης κόρης της, ότι η μητέρα της, της έδωσε να καπνίσει χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη που τελεί υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, μετέβη χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, συνοδευόμενη από τη λειτουργό που την παρακολουθεί και κατήγγειλε ότι αρχές Ιουνίου, κατά τη συνάντηση που είχε με τη μητέρα της σε πάρκο στη Λεμεσό, της έδωσε να καπνίσει τσιγάρο με κάνναβη.

Η 16χρονη ισχυρίστηκε ότι αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν, όταν διέμεναν μαζί και πριν τεθεί υπό τη φροντίδα των κρατικών υπηρεσιών.

Η 43χρονη που είναι γνωστή στην ΥΚΑΝ από άλλες υποθέσεις, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή της για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Οι εξετάσεις του Κλιμακίου της ΥΚΑΝ Λεμεσού συνεχίζονται.