ΚΥΠΡΟΣ: Άγρια γυναικοκτονία – Καταζητείται Τούρκος αιτητής ασύλου

Το θύμα εντοπίστηκε δεμένο και φιμωμένο - Μαρτυρικός θάνατος 35χρονης

cache 1500x3000 Analog medium 1653347 78016 522023 Αστυνομία, Έγκλημα

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Λεμεσό τα μεσάνυχτα του Σαββάτου με θύμα έναν 35χρονη γυναίκα από την Ουκρανία.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα εντοπίστηκε δεμένο με πλαστικά καλωδίων στα χέρια και στον λαιμό, ενώ έφερε τφασμάτινη πετσέτα στο στόμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Αστυνομία, γύρω στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής ο διαχειριστής διαμερισμάτων στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας, εντόπισε αναίσθητη εντός του διαμερίσματός της, γυναίκα 35 ετών από την Ουκρανία.

Η 35χρονη βρισκόταν στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας υπό το καθεστώς συμπληρωματικής προστασίας.

Το θύμα εντοπίστηκε δεμένο με πλαστικά καλωδίων και φιμωμένη ενώ έφερε τραύμα στο πρόσωπο.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού έσπευσαν στη σκηνή καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου, τα μέλη του οποίου διαπίστωσαν επί τόπου τον θάνατο της γυναίκας.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το θύμα ήταν δεμένο στα χέρια με πλαστικό δεματικό καλωδίων. Επίσης έφερε πλαστικό δεματικό και ύφασμα πέριξ του λαιμού. Η 35χρονη ήταν φιμωμένη με πετσέτα στο στόμα και έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος της όπως και κάταγμα ρινικού οστού.

Απο τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου Τούρκου ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο υπό το καθεστώς του αιτητής ασύλου. Σε βάρος του 26χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και την επισκέφτηκαν, ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Γιαννάκης Γεωργίου, ο αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών. Στη σκηνή διενήργησαν αυτοψία οι ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Πηγή: Daily.cy