Στην αντεπίθεση ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ «Αρκετά στελέχη του ΑΚΕΛ στις φυλακές, όχι γιατί επαναστάτησαν»

O Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου απάντησε στις δηλώσεις του Χρίστου Χριστόφια

4 christos christou 1 ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ

Στις Τομές στα Γεγονότα φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος μίλησε για την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Βουλής, ενώ απάντησε και στις δηλώσεις του Χρίστου Χριστόφια.

Διαβάστε ακόμη: Επίσημα υποψήφιος για την Προεδρία της Βουλής ο Χρίστος Χρίστου

Αρχικά ανέφερε, το ΕΛΑΜ κατάφερε να διπλασιάσει τις έδρες του εντός του Κοινοβουλίου με την παράταξη να είναι στην τέταρτη θέση.

Πρόσθεσε ότι διεκδικεί την Προεδρία της Βουλής επειδή είναι ανεξάρτητη δύναμη. «Θέλουμε να έχουμε φωνή και την Προεδρία της Βουλής».

Τόνισε ότι μετά από πέντε χρόνια στο Κοινοβούλιο έχει μάθει αρκετά και μπορεί το ΕΛΑΜ να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο. «Δεν είναι δείγμα αλαζονείας, αλλά είναι μια απόφαση που στηρίζεται στην λαϊκή εντολή».

Ο κύριος Χρίστου ανέφερε ότι το πολιτικό γραφείο του κόμματος ξεκαθάρισε τις προθέσεις του απέναντι στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις. «Στις 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια συνεδρία του πολιτικούς γραφείου, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η πρόταση του ΕΛΑΜ».

Τέλος απάντησε στις δηλώσεις του Χρίστου Χριστόφια, ο οποίος είπε ότι τα μέλη του ΕΛΑΜ θα έπρεπε να βρίσκονται στις φυλακές, τονίζοντας ότι το ΕΛΑΜ το έστειλε ο λαός στη Βουλή. «Έχουν περάσει αρκετά στελέχη του ΑΚΕΛ από τις κεντρικές φυλακές και όχι γιατί επαναστάτησαν αλλά για λόγους διαφθοράς. Το ΑΚΕΛ είναι το κόμμα που είναι πλεγμένο σε όποιο σκάνδαλο έχουμε παρακολουθήσει στην Κύπρο και ακόμη δεν έχει καταδικάσει τα εγκλήματα του κουμμουνισμού».

Δείτε το βίντεο:

Sigmalive