Συνάντηση Αννίτας Δημητρίου και Κλεάνθη Κουτσόφτα – Συζήτηση για κοινές δράσεις της Βουλής και του Οργανισμού Νεολαίας

Ποια τα βασικά θέματα προτεραιότητας σε αυτή τη συνεργασία

48383 1 exclusive, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Κλεάνθης Κουτσόφτα, Οργανισμός Νεολαίας, Πρόεδρος της Βουλής
Πρόεδρος Βουλής – ΟΝΕΚ Βουλή των Αντιπροσώπων, Λευκωσία, Κύπρος Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου δέχεται αντιπροσωπία του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου. // House President – Youth Board of Cyprus House of Representatives, Lefkosia, Cyprus The President of the House of Representatives, Ms Annita Demetriou, receives a delegation of the Youth Board of Cyprus.

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο, την Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια και τον Λειτουργό Επικοινωνίας του Οργανισμού Νεολαίας.

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνάντησης, η Πρόεδρος της Βουλής εξήρε το έργο του Οργανισμού Νεολαίας και τόνισε την ανάγκη συμμετοχής των νέων στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων για θέματα που τους αφορούν.  Αντηλλάγησαν, επίσης, απόψεις και εισηγήσεις για κοινές δράσεις και συνεργασίες της Βουλής και του Οργανισμού Νεολαίας, όπως η αξιολόγηση στο πλαίσιο ενός ειδικού συνεδρίου των νομοθεσιών που ψηφίζονται από τη Βουλή και αφορούν τους νέους, ούτως ώστε το έργο που παράγεται και τους αφορά να καταστεί γνωστό.

Κατά τη συνάντηση τονίσθηκε, επίσης, ότι βασικά θέματα προτεραιότητας σε αυτή τη συνεργασία, όπως προκύπτει και από τα αποτελέσματα της ποσοτικής έρευνας του 3ου Νεο-Βαρόμετρου, πρέπει να αποτελέσουν η απασχόληση, τα κοινωνικά στερεότυπα, η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία, η έμφυλη διάκριση, ο σχολικός εκφοβισμός, η ψυχική υγεία.

48381 exclusive, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Κλεάνθης Κουτσόφτα, Οργανισμός Νεολαίας, Πρόεδρος της Βουλής

48383 scaled exclusive, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Κλεάνθης Κουτσόφτα, Οργανισμός Νεολαίας, Πρόεδρος της Βουλής

48384 scaled exclusive, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Κλεάνθης Κουτσόφτα, Οργανισμός Νεολαίας, Πρόεδρος της Βουλής