Συστήθηκε ως διευθυντής νοσοκομείου και πήρε €10.000 από 74χρονη

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά η Αστυνομία μετά από καταγγελία που έγινε την Παρασκευή από γυναικά ηλικίας 74 ετών

123 2 απάτη, Αστυνομία, διευθυντηΣ, Νοσοκομείο, χρήματα

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά η Αστυνομία μετά από καταγγελία που έγινε την Παρασκευή (4/2) από γυναικά ηλικίας 74 ετών στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα, Μάριο Ιγνατίου, η ηλικιωμένη γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα γύρω στις 09:30 το πρωί από άγνωστο άντρα, ο οποίος της συστήθηκε ως διευθυντής νοσοκομείου και ισχυρίστηκε ότι συγγενικό πρόσωπο της 74χρονης ενεπλάκη σε τροχαίο και χρειαζόταν 38.000 ευρώ για να διενεργήσει χειρουργική επέμβαση.

Η 74χρονη του είπε ότι μπορεί να διαθέσει 10.000 ευρώ και συμφώνησαν να συναντηθούν σε μέρος που της υπέδειξε ο άγνωστος άντρας. Η ηλικιωμένη αφού πήρε τα λεφτά από την τράπεζα, συναντήθηκε με τον άγνωστο άντρα και του έδωσε το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, η 74χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες έγιναν άλλες τρεις καταγγελίες για τηλεφωνήματα από άγνωστο άντρα, ο οποίος τους ζητούσε χρηματικά ποσά.