Ταυτοποιήθηκαν και επίσημα οι σοροί των δύο Ρωσίδων

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Στις 11 Φεβρουαρίου, αρχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

07da93dd636150ba4652387c500736a8 δίκη, Ρωσίδες, ΦΟΝΟΣ

Ταυτοποιήθηκαν επίσημα, μέσω των επιστημονικών εξετάσεων, οι σοροί των δύο γυναικών, κατόχων Ρωσικών διαβατηρίων, οι οποίες εντοπίστηκαν θαμμένες σε εξοχική κατοικία στα Κάρδαμα.

Την ταυτοποίηση ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Μέσω επιστημονικών εξετάσεων στις σορούς τους διαπιστώθηκε πλέον και επίσημα, ότι πρόκειται για τις Mariia Gazibagandova 33 ετών και Khaiat Alraeesi 43 ετών. Οι σοροί των δύο γυναικών εντοπίστηκαν θαμμένες σε λάκκο βάθους περίπου δύο μέτρων στις 5 Δεκεμβρίου. Όπως ανέφερε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος τους, είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής και δολοφονήσει με το κυνηγετικό του όπλο τις δύο γυναίκες από τις 17 Νοεμβρίου.

Η συγκλονιστική υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, 33 ετών και ο 44χρονος αδελφός του, βρίσκονται στις Κεντρικές Φυλακές, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία αρχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης και της κλοπής (υπενθυμίζεται ότι χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα της θανούσας) και ο 44χρονος αδελφός του, για συνέργεια μετά τη διάπραξη του εγκλήματος, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.