Τσελεστίνα Ντε Πέτρο: Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια των Προεδρικών

Δήλωσε ότι το επιτελείο της συνομιλεί με τον τέως Αρχιεπίσκοπο

98fccc7579f9a8ece1649c99e62e8c6b

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της πρώτης υποψήφιας των Προεδρικών εκλογών. Η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο έκανε το ντεπούτο της στον Νικήτα Κυριάκου και τον Αντ1. Η Τσελεστίνα είναι εγγονή του Λέανδρου Ζαχαριάδη, πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ.

Είναι σοπράνο και βαφτίστηκε καθολική. Η Τσελεστίνα σχολιάστηκε λόγω της δήλωσής της ότι το επιτελείο της συνομιλεί με τον τέως Αρχιεπίσκοπο για να της επισημάνει ο δημοσιογράφος, ότι αυτός πέθανε.

Η ίδια μέσω του Facebook εξηγεί ότι εννοούσε τον Μητροπολίτη Κιτίου λέγοντας τη λέξη τέως. Στη μακροσκελή ανάρτησή της εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να διεκδικήσει την προεδρική καρέκλα.

Αυτούσια η ανάρτησή της: 

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντ1 που με κάλεσε και μου έδωσε το πρώτο βάπτισμα στην τηλεόραση. Μπορώ να πω ότι δεν ήταν εύκολο με όλη την νευρικότητα του πρωτάρη. Η λέξη τέως προοριζόταν για τον Μητροπολίτη Κιτίου, έχοντας υπόψιν το ποσό σημαντική είναι η πραγματοποίηση συνάντησης μου με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο και πιο από όλα θα έπρεπε να γίνει πρώτο ηθικά μιλώντας, έγινε η σύγχυση. Όλη η απάντηση αφορούσε την ενημέρωση των επόμενων μου κινήσεων, συναντήσεων/συνεδριάσεων και συγκεντρώσεων.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη, στήριξη και ενδιαφέρον που μου έδειξε. Όσο αφορά το ΕΛΑΜ, στην συνέντευξη δεν δηλώνω ότι έδωσα παραίτηση για να βάλω υποψηφιότητα. Μάλιστα ξέρουν πολλοί ότι σκεφτόμουν να γραφτώ στο ΔΗΚΟ όμως όταν τα πράγματα χειροτέρευαν με την πολιτική στην Κύπρο και με το πόλεμο στην Ουκρανία δεν ήταν ώρα για κτίσιμο καριέρας αλλά η ώρα για άμεση δράση.

Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα κόμμα για το κυπριακό. Θέλοντας να κρατήσω τις ισορροπίες, πρώτα έδειξα το ενδιαφέρον μου για ΥΠτΚΔ στο ΕΛΑΜ βάζοντας πάνω από όλα την ηθική, με σεβασμό στην πυραμίδα και όταν εξαγγείλει ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ τότε έφυγα. Δεν κάνουμε επιπολαιότητες στην πολιτική. Σας πληροφορώ ότι διατηρώ καλές σχέσεις με όλα τα κόμματα και δεν αποκλείω να βάλω σε θέσεις ψηλές άτομα από όλα τα κόμματα σε περίπτωση εκλογής μου.

Άτομα τα οποία θα ξεχωρίσω. Δεν σπείρουμε την διχόνοια και την αταξία αλλά την αρμονία σε όλα τα επίπεδα. Αν έδειξα παραίτηση μόνο και μόνο για την θέση του προέδρου τότε θα στήριζα και την λύση που αναμασούν οι περισσότεροι το οποίο θεωρώ απαράδεκτο να βολευόμαστε με τα έτοιμα, εύκολα και τον γρήγορο τρόπο για να κλείσουμε υποθέσεις, καταστάσεις, προβλήματα, κτλ. η’ ακόμη και εξαγοράσει. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ».

sigmalive.com