Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 16χρονου Κύπριου που δολοφονήθηκε στο ΗΒ

Ο 16χρονος Κύπριος έχασε τη μάχη για τη ζωή δέκα ημέρες μετά τον τραυματισμό του

D8A21A1C 6D4D 4370 9EB3 9B311FF79548 16χρονος

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση δολοφονίας του 16χρονου Στέλιου Αβερκίου, ο οποίος απεβίωσε σε νοσοκομείο στις 10 Αυγούστου μετά από θανάσιμο τραυματισμό από μαχαίρι σε πάρκο στο Τότεναμ στη Βρετανία.

Η Παροικιακή έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 16χρονου Κύπριου.
FA2DF580 8266 46A4 AF79 D8936E249FB3 16χρονος

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεση η Αστυνομία συνέλαβε δύο ανήλικους.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 17χρονο, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του 16χρονου Κύπριου.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος έφηβος εντοπίστηκε τραυματισμένος στο πάρκο Lordship Recreation Ground την 1η Αυγούστου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Παροικιακή, ο 16χρονος Κύπριος έχασε τη μάχη για τη ζωή δέκα ημέρες μετά τον τραυματισμό του.

Μέλη της Αστυνομίας στις 15 Αυγούστου μετέβησαν στο πάρκο σε μια προσπάθεια να συλλέξουν πληροφορίες για την υπόθεση.

Σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δύο ανήλικους, κάλεσαν όλους όσοι γνώριζαν κάτι για την υπόθεση να επικοινωνούσαν με την Αστυνομία. «Μια οικογένεια έμεινε πίσω συντετριμμένη από αυτό το περιστατικό και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι υπεύθυνοι θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Εάν μπορείς να βοηθήσεις, σε παρακαλώ να έρθεις σε επαφή μαζί μας», αναφέρει ο επικεφαλής των ερευνών.

Σύμφωνα με τον Βάσο Χριστοφόρου, πρώην δημοσιογράφο της Παροικιακής, η μητέρα του Στέλιου, Μαρία, κατοικούσε στο Βόρειο Λονδίνο. Συντετριμμένη δήλωσε ότι «ο γιος της ήταν ένα γλυκό, όμορφο και ήσυχο αγόρι».

Η νονά του Μαρία Στάνφορθ ανέλαβε μέσω ιστοσελίδας τη π και ο στόχος των 5000 στερλινών υπερκαλύφθηκε.