Νορβηγοί τουρίστες «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας»

Πρέσβεις τουρισμού Νέα Αμμοχώστου, Πρέσβεις Τουρισμού

Νορβηγοί τουρίστες ανακηρύχθηκαν σε «Πρέσβεις του Τουρισμού» της Αγίας Νάπας με αφορμή τις 25 επισκέψεις τους. Πρόκειται για τoυς Victor και Grete Morrow, οι οποίοι ήρθαν στην Αγία Νάπα για τις διακοπές τους 25 φορές.

Σε ειδική τελετή που έγινε την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος τίμησε τους Νορβηγούς επισκέπτες με αναμνηστική πλακέτα και με το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

O κ. Καρούσος ευχαρίστησε το ζεύγος για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις του και στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους της βράβευσής τους, για τη καθιέρωση του θεσμού του «Πρέσβη του Τουρισμού» από τον Δήμο καθώς και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα, το οποίο θα τους αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.
«Οι 25 επισκέψεις σας στην πόλη μας», πρόσθεσε, «δείχνουν το μέγεθος της αγάπης σας προς την Αγία Νάπα και θα έλεγα ότι αποτελεί τον καταλύτη για την ανάδειξή της σε ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου.

Εξέφρασε επίσης, την ικανοποίησή του που ένα ακόμη ζευγάρι τιμάται για τις πολλαπλές επισκέψεις του και που ο κατάλογος του Δήμου με τους Πρέσβεις του Τουρισμού συνεχώς μακραίνει, κάτι το οποίο όπως επισήμανε, αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες και πιστοί φίλοι της Αγίας Νάπας είναι πάρα πολλοί.