Ποιος είναι ο Γιάννης Μαργάρης από το Αυγόρου που κέρδισε το «The Voice»;

a 168 Γιάννης Μαργάρης, Νέα Αμμοχώστου
a 425 Γιάννης Μαργάρης, Νέα Αμμοχώστου

Ο νεαρός με το σκουλαρίκι ανάμεσα στα φρύδια και ατίθασο, σγουρό μαλλί, που μας συστήθηκε δειλά – δειλά πριν από μερικούς μήνες στα blinds, αποδείχθηκε το πιο καλό χαρτί του Κωστή Μαραβέγια. Ποιος είναι ο Γιώργος Μαργάρης;

Όλα ξεκίνησαν λίγους μήνες πριν, με τον ίδιο να συμπληρώνει την αίτηση για να συμμετάσχει στο «The Voice» μετά από παρότρυνση της κολλητής του, Παναγιώτας.

Ο Κύπριος τραγουδιστής επέλεξε να προσγειωθεί πρώτη φορά στη σκηνή του «The Voice» ερμηνεύοντας στα blind auditions το τραγούδι «Crazy».

Το τραγούδι αποτέλεσε το εισιτήριό του για να ενταχθεί στο παιχνίδι και στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος ήταν ένας από τους τρεις κριτές που πάτησαν το κουμπί για να τον διεκδικήσουν.

Ο Γιάννης Μαργάρης, θεωρώντας προφανώς το «Crazy» γουρλίδικο, το επέλεξε ως ένα από τα τραγούδια με τα οποία διεκδίκησε την πρωτιά στον μεγάλο τελικό. Και τελικά δεν διαψεύστηκε.

O 21χρονος Κύπριος με το ταλέντο και τις τεράστιες φωνητικές του ικανότητες κατάγεται από το μικρό χωριό της Αμμοχώστου Αυγόρου και φοίτησε στο λύκειο Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα.

Από μικρός αγαπούσε τη μουσική και είδε το «The Voice» ως μια ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, σε μια φάση της ζωής του στην οποία ήταν άνεργος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, έκανε το μεγάλο αυτό βήμα, μετά από παρότρυνση της κολλητής του φίλης Παναγιώτας.


Ο νεαρός Κύπριος απασχόλησε το κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του αλλά και με το εκκεντρικό παρουσιαστικό του με το που συστήθηκε.

Τα ατίθασα μαλλιά του προκάλεσαν πολλές φορές τον σχολιασμό του κοινού και των κριτών, ωστόσο, ο ίδιος πάντα δήλωνε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την εμφάνισή του ακόμα και αν του ζητηθεί.

Η παρουσία του σε όλη τη διάρκεια του talent show ήταν διακριτική, χωρίς να θεωρείται από την αρχή το φαβορί.

Ωστόσο το κοινό τον αγάπησε και σύντομα απέκτησε θαυμαστές που τον στήριζαν καθημερινά στα social media.

a1 16 Γιάννης Μαργάρης, Νέα Αμμοχώστου

Πηγή: Like.com.cy