Αυτό θα πει αφοσίωση και αγάπη! 97χρονη δεν πήγαινε σε γηροκομείο για να μην αφήσει μόνο του τον 22χρονο σκύλο της

skilos Νέα Αμμοχώστου

Το νόημα της αληθινής αγάπης και αφοσίωσης αποκάλυψε σε όλο του το μεγαλείο μια 97χρονη Χανιώτισσα, η οποία αρνιόταν πεισματικά να μεταφερθεί σε γηροκομείο, για να μην αφήσει μόνο του τον 22χρονο σκύλο της.

Η 97χρονη, που μένε στον Κουμπέ δεν είχε κανένα συγγενή για την φροντίσει και η κατάσταση της υγείας της απαιτούσε τη μεταφορά της σε γηροκομείο, όπου θα είχε καλύτερη φροντίδα. ΄

Όμως η ηλικιωμένη γυναίκα δεν το συζητούσε καν για να μην αφήσει μόνο του τον Όσκαρ, αφού στο γηροκομείο δεν επέτρεπαν να τον πάρει μαζί της.

Ο Όσκαρ ήρθε στο σπίτι της και έμεναν όλοι μαζί, όταν τον βρήκε ο σύζυγος της 97χρονης  στην περιοχή του Ναυστάθμου, κουταβάκι ακόμα και από τότε ήταν ο πιο πιστός της φίλος.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό, η γυναίκα ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένη, καθώς η υγεία της την ανάγκαζε να τον κρατάει δεμένο στην αυλή.

Πριν μερικές μέρες επικοινώνησε με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων μια γυναίκα και τους περιέγραψε την κατάσταση.

Ευτυχώς λύση βρέθηκε, καθώς βρέθηκε ένα ζευγάρι που συγκινήθηκε από την ιστορία του Όσκαρ και της 97χρονης και δέχτηκε να τον υιοθετήσει, ώστε να περάσει ήρεμα και με αγάπη τον χρόνο που του απομένει.

Η στιγμή της παραλαβής του Όσκαρ ήταν πολύ συγκινητική με την 97χρονη να μη σταματά να ευχαριστεί το ζευγάρι για την απόφασή του να φροντίσει τον σκύλο της.