Για αυτά τα 4 ζώδια ο Ιούνιος θα φέρει τύχη στα οικονομικά τους

rsyrseyte ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2019, ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΙΟΟΒΛΕΨΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, τυχη

Ως τις 9 Ιουνίου τυχεροί στα οικονομικά τους θα σταθούν οι Κριοί και οι Ζυγοί του 3ουδεκαημέρου.  Ιδιαίτερα στις πρώτες 3 ημέρες του μήνα, δίνονται σπουδαίες ευκαιρίες κατάκτησης, εξέλιξης και προόδου τόσο επαγγελματικής όσο και οικονομικής , δεδομένου ότι οι παραπάνω εκπρόσωποι θα δεχθούν την θετική επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης Πλούτωνα.

Από τις 9 ως τα τέλη του Ιουνίου, τυχεροί στα οικονομικά τους θα σταθούν οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.  Συγκεκριμένα από τις 9 ως τις 17 του μήνα επηρεάζεται θετικά το α’ δεκαήμερο, από 17 έως 24 το δεύτερο δεκαήμερο ενώ από 24 ως το τέλος του μήνα οι οικονομική εύνοια αφορά το 3ο δεκαήμερο. 

Από τους παραπάνω εκπροσώπους που δέχεστε οικονομική εύνοια, ακόμα πιο τυχεροί θα σταθείτε όσοι έχετε γεννηθεί  στο 2ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων, αφού δέχεστε και τις ευεργεσίες του Δία ο οποίος  κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη.

Ωστόσο τον Ιούνιο ακόμα και οι Κριοί και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου, έχουν την δυνατότητα να κάνουν εποικοδομητικές ανακατατάξεις που θα τους βοηθήσουν στην εύρεση νέων πηγών εσόδων.