Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου 2019

greytrtyer ΑΣΤΡΑ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΖΩΔΙΑ, ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Χριστούγεννα

Κριός 

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευχάριστη διάθεση που χρειάζεται για να περάσεις όμορφα την γιορτινή ημέρα αυτή και επικεντρώνεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που θεωρείς ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Η αισιοδοξία, η θετική σκέψη πρωταγωνιστούν και αυτό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να γίνει το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Η σύνοδός της με τον Ερμή διευκολύνει την επικοινωνία με τους γύρω σου και μπορείς να κάνεις μοναδικές συζητήσεις αρκεί να μην επικεντρωθείς φανατικά σε αυτά που πιστεύεις.

Σήμερα η επικοινωνία δημιουργεί όμορφες στιγμές και ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που κεντρίζει το ενδιαφέρον των γύρω σου με τον τρόπο που εκφράζεσαι το χιούμορ σου την ευχάριστη διάθεση σου. 

Ταύρος

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και πιθανό είναι να νιώθεις ένταση από το πρωί καθώς ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία. Άφησε στην άκρη πιθανά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν γιατί την χαρμόσυνη αυτή η μέρα χρειάζεται να περάσεις όμορφες στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους. Φρόντισε να αφήσεις την καχυποψία και τη ζήλια στην άκρη για να μην υπάρξουν ζητήματα. Η σύνοδός της με τον Ερμή μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκφράσεις απότομα ανασφάλειες και ζήλια στο ταίρι σου και να δημιουργηθεί πρόβλημα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Σήμερα φρόντισε να αφήσεις στην άκρη όλα τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να σε ανησυχούν και να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξομολογήσεις. 

Δίδυμοι

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο πώς να ευχαριστήσεις τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία και ισορροπία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.  Αυτή τη χαρμόσυνη ημέρα θέλεις να τους δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και να αποκαταστήσει τις πιθανές εντάσεις που μπορεί να έχουν διαταράξει τις σχέσεις σας τον προηγούμενο καιρό. Η σύνοδός της με τον Ερμή δημιουργεί ιδιαίτερα θετικές συνθήκες σε επικοινωνιακό επίπεδο και είναι πολύ πιθανό να περάσεις μοναδικά μαζί τους ξεφεύγοντας από προβλήματα πού μπορεί να σας ταλαιπώρησαν.

Σήμερα η επικοινωνία και το κέφι θα βοηθήσει στο να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνιακή σου δεινότητα και η γοητεία σου είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν πόλο έλξης για πολλούς που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Καρκίνος

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και κυρίως έχεις επικεντρωθεί να τακτοποιήσεις ζητήματα της καθημερινότητας ή σε απασχολούν έντονα. Ζητούμενο είναι όμως να μην γκρινιάξεις ή να αγχωθείς αυτή την χαρμόσυνη μέρα και να αφήσεις στην άκρη θέματα ρουτίνας που μπορεί να  λειτουργούν πιεστικά την ψυχολογία σου.  Φρόντισε να βρεθείς με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι συνέχεια και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Η σύνοδός της με τον Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να έχεις γρήγορη αντίληψη στα πράγματα κάτι που θα σε βοηθήσει να δώσεις λύσεις σε πιθανά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν άμεσα.

Σήμερα οι συζητήσεις για απλά πράγματα μπορεί να φέρουν την ισορροπία στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα που μπορεί να συναναστρέφεσαι καθημερινά πιθανόν να είναι αυτά που σε θαυμάζουν και θέλουν να είναι στο πλάι σου. 

Λέων

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και νιώθεις ότι η γοητεία και η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη για αυτό και δεν θα διστάσει να βγεις δυναμικά σε όποια παρέα κι αν βρεθεί και να κερδίσεις το πρωταγωνιστικό ρόλο με το σπαθί σου.  Η διασκέδαση, η χαρά, το κέφι κυριαρχούν και δεν θα διστάσει να βρεθείς με παρέες και να περάσεις μοναδικά αυτή τη γιορτινή μέρα. Το ερωτικό παιχνίδι είναι σε πρώτο πλάνο και πολλοί μπορεί να είναι αυτή που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα. Η σύνοδός της με τον Ερμή εντείνει την ανάγκη σου να δείξεις άμεσα και με δυναμισμό τα συναισθήματά σου πρόσεξε γιατί η υπερβολή μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια.

Σήμερα φρόντισε να εκφράσεις αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικά μαζί του εκμεταλλευόμενος αυτή τη χαρμόσυνη μέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία καθώς εντυπωσιάζεις με τη βοήθεια που εκπέμπεις και τον απόλυτο δυναμισμό σου.

Παρθένος

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να περάσετε όμορφα μαζί. Δεν αποκλείεται να γίνεις ο οικοδεσπότης ή η οικοδέσποινα και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Η σύνοδός της με τον Ερμή σε βοηθά να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου, κάτι μπορεί να φέρει συγκίνηση αλλά και να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται όταν σου ζητηθεί από οικεία πρόσωπα.

Σήμερα ο έντονος ρομαντισμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και μπορείς να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από πρόσωπα του οικείου φιλικού περιβάλλοντος που έχει να σου δώσει πολλά. 

Ζυγός

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και νιώθεις ότι είναι η κατάλληλη ημέρα για να συναναστραφείς τα κοντινά σου πρόσωπα γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να βρεθείς μαζί τους να συζητήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές αυτή τη γιορτινή μέρα. Είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις κοντά τους και να επικοινωνήσεις καθώς είναι αυτή που θεωρείς ότι μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και είναι πάντα δίπλα σου. Η σύνοδός της με τον Ερμή ανεβάζει τη διάθεση και το χιούμορ σου κατακόρυφα. Πολλές μπορεί να είναι οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα πρέπει να παρευρεθείς μη χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις.

Σήμερα οι προσκλήσεις για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου είναι πολλές και αυτό θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μέσα σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορείς να παρευρεθείς πιθανό είναι να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο που θα σου θυμίσει έντονα το ερωτικό ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφες στιγμές με λίγους και καλούς απολαμβάνοντας το καλό φαγητό και την καλή παρέα. Πιθανό είναι να σε προβληματίσουν οικονομικά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείς όμως καλά θα κάνει να τα αφήσει στην άκρη για σήμερα και να προσπαθήσεις να χαρείς αυτή την χαρμόσυνη μέρα απολαμβάνοντας την παρέα και αποβάλλοντας το άγχος. Η σύνοδός της με τον Ερμή μπορεί να σε οδηγήσει στο να σκεφτείς πράγματα που θα σε βγάλουν από πιθανό οικονομικό αδιέξοδο αλλά και να εκφραστείς πιθανά απότομα κάτι που θα ενοχλήσει.

Σήμερα ο ερωτισμός παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου, άφησε την αδιαλλαξία και το πείσμα στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, μην είσαι αμετακίνητος γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα.

Τοξότης

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και βγαίνεις με δυναμισμό και έντονη ενεργητικότητά στο προσκήνιο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τραβήξεις τα βλέμματα σε όποια παρέα και να βρεθείς. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλεις να επιδιώξεις να έχεις την προσοχή των γύρω σου και κυρίως των σημαντικών προσώπων της ζωής σου αφού θέλεις να καλύψουν τις ανάγκες σου. Η σύνοδός της με τον Ερμή μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα παρορμητικό και αυθόρμητο στις αντιδράσεις σου κάτι που θα πρέπει να προσέξεις γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις επιθετικός και αυτό να ενοχλήσει όποια παρέα και αν βρεθείς.

Σήμερα είσαι ιδιαίτερα εκφραστικός με το ταίρι σου, φρόντισε μόνο να μην τον φέρεις σε δύσκολη θέση και υπάρξει ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η είσαι έντονα κοινωνικός και επικοινωνιακός και αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα. 

  

Αιγόκερως

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με αναμνήσεις που έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να δημιουργούν επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. Μπορείς να στρέψεις την προσοχή σου στην τέχνη και στη μουσική για να καταφέρεις να ισορροπήσεις και να χαρείς αυτή την χαρμόσυνη ημέρα χωρίς να αφήσεις πληγές και τραύματα να σε οδηγήσουν στη μελαγχολία ή στη θλίψη. Η σύνοδός της με τον Ερμή δημιουργεί τις ιδανικότερες προϋποθέσεις για να εκφράσεις πιθανά σε πρόσωπα που θέλεις τα συναισθήματά σου εκδηλώνοντας ότι νιώθεις και ότι θεωρείς ότι σε έχει επιβαρύνει τον προηγούμενο καιρό.

Σήμερα σημαντικό είναι να εκφράζεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις για το ταίρι σου γιατί αυτό θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να ζητήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Υδροχόος

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό καθώς είναι σημαντικό για εσένα είναι να σταθείς και να εκφραστείς μέσα στα πλαίσια της παρέας και των κοινών ενδιαφερόντων που υπάρχουν. Καλά θα κάνεις βέβαια να είσαι ανεκτικός μέρα που είναι με αυτούς που μπορεί να διαφωνούν μαζί σου γιατί μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός. Η σύνοδός της με τον Ερμή και οδηγεί σε πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες και αυτό μπορεί να γίνει πόλος έλξης σε πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος που μπορεί να σε ακολουθήσουν στα σχέδια που έχεις.

Σήμερα η πρωτότυπη σκέψη και δράση σου είναι αυτή που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου και θα οδηγήσεις σε υπέροχες στιγμές διασκέδασης. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τον φιλικό περίγυρο μπορεί να προκύψουν γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν. 

Ιχθύες

Χρόνια πολλά!! Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και πιθανό είναι το άγχος  των επαγγελματικών υποχρεώσεων να είναι ακόμα υπαρκτό και να μη σου επιτρέπει να ευχαριστηθείς αυτή την υπέροχη μέρα. Άφησε στην άκρη ότι σε πρεσάρει και έδωσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να περάσεις όμορφα και όποια κοινωνική υποχρέωση χρειάζεται να παρευρεθείς. Άλλωστε αυτή η χαρμόσυνη ημέρα μπορείς να τη γιορτάσεις μακριά από έννοιες και υποχρεώσεις. Η σύνοδός της με τον Ερμή μπορεί να σε βοηθήσει να πρωταγωνιστήσεις με την ωριμότητα και το ρεαλισμό που δείχνει σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Σήμερα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον έχε δίπλα το ταίρι σου για να περάσετε όμορφα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα αλλάξουν άρδην το status και τη δημόσια εικόνα σου.

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​