ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Συνάντηση δημάρχου με ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής

Τα προβλήματα που δημιουργούνται στο επίκεντρο της συζήτησης.

DSC 2584 1 scaled Coronavirus, Κέντρα αναψ, ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, Νέα Αμμοχώστου, Χρήστος Ζαννέτου

Σε συνάντηση που είχε χθες Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίας Νάπας, ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου και ιδιοκτήτες των Κέντρων Αναψυχής μέσα σε κλίμα συνεργασίας αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο 2020 εν συνεχεία των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊου. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την διαδικασία έκδοσης αδειών ως επίσης και της αδειοδότησης εκπομπής ήχου στα υποστατικά τους.

Επίσης, τους ενημέρωσε για την επικρατούσα κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί εξ αιτίας της πανδημίας κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά του Δήμου και τις οικονομικές του υποχρεώσεις αλλά και για τα έργα που έχουν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού όπως και για αυτά που θα υλοποιηθούν άμεσα αφού τα οικονομικά του Δήμου το επιτρέπουν.

DSC 2582 1 scaled Coronavirus, Κέντρα αναψ, ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ, Νέα Αμμοχώστου, Χρήστος Ζαννέτου

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι» είπε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, «τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής γι΄ αυτό σας διαβεβαιώνουμε ότι θα πράξουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να βρούμε τις απαιτούμενες λύσεις έτσι ώστε να βοηθηθείτε τόσο εσείς αλλά και ο Δήμος μας.

«Στόχος όλων μας» τόνισε «θα πρέπει να είναι ένας, δηλαδή, να συνεχίσει η Αγία Νάπα να βρίσκεται στο ψηλότερο βάθρο του τουρισμού της Κύπρου και όχι μόνο, έχοντας ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του καλύτερου προορισμού, όχι μόνο της χώρας μας αλλά και της Μεσογείου».

Μετά την ενημέρωση του Δημάρχου ακολούθησε συζήτηση, ακούστηκαν διάφορες απόψεις και στο τέλος έδωσαν όλοι την υπόσχεση τους ότι παρόλη τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο τόπος μας θα εργαστούν ο κάθε ένας από το δικό του μετερίζι έτσι ώστε η Αγία Νάπα το 2021 να είναι και πάλι πρωταγωνίστρια στον Τουρισμό.

Famagusta.News