“Στον καιρό του Μίκη Θεοδωράκη” στην Αγία Νάπα

DSC 6916 scaled

Το αδιαχώρητο έγινε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας, όπου εκατοντάδες τουρίστες κατέκλυσαν ασφυκτικά τον χώρο για  να παρακολουθήσουν  την  μουσικοχορευτική παράσταση «Στον καιρό του Μίκη Θεοδωράκη», που παρουσίασε το Μουσικό Σχήμα Ορφέας και είχε διανθιστεί χορευτικά από το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρυθμός».

Στην παράσταση ακούστηκαν τραγούδια του μεγάλου συνθέτη καθώς και άλλων σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Για την καταπληκτική εκδήλωση, οι θεατές αντάμειψαν τους συντελεστές με το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημά τους.

Η παράσταση δόθηκε στο πλαίσιο του χειμερινού προγράμματος εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Χειμώνας 2017-2018» που οργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Πέμπτη 1η Μαρτίου το Τρίο Μιμόζα ο οποίο αποτελούν η Νίκη Καραϊσκου (μέτσο-σοπράνο), Βαλέρια Γεωργίου (σοπράνο) και ΄Ολγα Μπορτόκ (Πιάνο) θα παρουσιάσουν κλασσική βραδιά με γνωστές άριες.  Η παράσταση αρχίζει στις 8.00μ.μ.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Famagusta.News