Χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού στην επ. Αμμοχώστου

IMG 7887 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΧΑΛΑΖΙ, Χαλαζόπτωση
©Famagusta.News

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε σήμερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες την επαρχία Αμμοχώστου.

Η χαλαζόπτωση σημειώθηκε στις 6 περίπου το πρωί σε ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου ενώ έπληξε κυρίως τις κοινότητες Αυγόρου, Λιοπετριού και Σωτήρας.

Κατά τη διάρκεια της ισχυρής χαλαζόπτωσης η ορατότητα στο οδικό δίκτυο ήταν χαμηλή, ενώ προέκυψε και πρόβλημα στην κυκλοφορία λόγω της αυξημένης ολισθηρότητας των δρόμων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας από το γεφύρι Λιοπετριού ως το γεφύρι Ξυλοφάγου παρατηρήθηκε έντονη χαλαζόπτωση και έχει μαζευτεί αρκετό χαλάζι στο οδόστρωμα.

Η Αστυνομία προειδοποιεί όσους θα διακινηθούν στους δρόμους να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες:

viber image 2019 02 14 07 013 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΧΑΛΑΖΙ, Χαλαζόπτωση viber image 2019 02 14 07 012 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΧΑΛΑΖΙ, Χαλαζόπτωση viber image 2019 02 14 07 011 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, Νέα Αμμοχώστου, ΧΑΛΑΖΙ, Χαλαζόπτωση

Famagusta.News