Διαμαρτύρεται ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου για την ηχορύπανση

cache 1500x3000 Analog medium 526166 1049082 1552018 Ηχορύπανση, Ξενοδοχεία, ξενοδόχοι, ΠΑΣΥΞΕ, ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου

Την έντονη απαρέσκειά του εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου για την απροθυμία που επιδεικνύεται στη θεσμική επίλυση του τεράστιου ζητήματος της ηχορύπανσης στις τουριστικές περιοχές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣΥΞΕ αναφέρεται ότι “παρά τις διαχρονικές εξαγγελίες, που ενάγονται ίσως και στον περασμένο αιώνα, η ηχορύπανση εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή των προβλημάτων που αποτελούν τροχοπέδη στην όποια προσπάθεια να δημιουργηθούν συνθήκες ποιοτικού και κοσμοπολίτικου τουριστικού προϊόντος.”

Ο ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου εξέφρασε πλήρη στήριξη στον δήμαρχο Αγίας Νάπας που αγωνίζεται για νομοθετική ρύθμιση του ζητήματος και εφαρμογή μιας αποτελεσματικής ρύθμισης, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο εντός λογικών πλαισίων.

Παράλληλα απηύθυνε επείγουσα έκκληση προς την εκτελεστική, όπως και την νομοθετική εξουσία να δώσουν άμεση προτεραιότητα στη ψήφιση κανονισμών για να μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά η νομοθεσία.

Τέλος έκκληση απηύθυνε μέσω της ανακοίνωσής του στους επιχειρηματίες ψυχαγωγίας και αναψυχής να αναλογιστούν την ζημιά που προξενείται με την αλόγιστη και εκτός πλαισίων ηχορύπανση ή άλλες παρεμφερείς παραβατικές πρακτικές. Η τήρηση νόμων και κανονισμών στην παροχή υπηρεσιών ψυχαγωγίας είναι μακροπρόθεσμα η πιο έξυπνη λύση για όλη την αλυσίδα παροχής τουριστικών υπηρεσιών.

Famagusta.News