Η ΕΣΕΜ Αμμοχώστου ενάντια στις εξετάσεις τετραμήνων

mathites3 Εκπαίδευση, Εκπαιδευτικό Σύστημα, Μαθητές, Παιδεία
Εικόνα Αρχείου

Την αγανάκτησή της εκφράζει η Επαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αμμοχώστου για την ανακοίνωση της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών αναφορικά με τις εξετάσεις ανά τετράμηνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ως ΕΣΕΜ Αμμοχώστου παρατηρούμε με αγανάκτηση την ηγεσία της ΠΣΕΜ να πετά στα σκουπίδια όλες τις αποφάσεις του οργανωμένου μαθητικού κινήματος με την ανακοίνωση της υπέρ των εξετάσεων ανά τετράμηνο.

Η ηγεσία της ΠΣΕΜ πέραν του ότι παραβιάζει της συνεδριακές αποφάσεις της ίδιας της Επιτροπής, τάσσεται κατά των αποφάσεων των μαθητών που εναντιώθηκαν στις εξετάσεις ανά τετράμηνο τόσο με το περσινό δημοψήφισμα όσο και με τη φετινή συλλογή υπογραφών.

Δεν μπορούμε παρά να καταδικάσουμε την ηγεσία της ΠΣΕΜ, και να καλέσουμε τους συμμαθητές μας να συνεχίσουν τον αγώνα τους απέναντι στις απαράδεκτες τροποποιήσεις του Υπουργείου Παιδείας με τους νέους κανονισμούς λειτουργίας.

Ως ΕΣΕΜ Αμμοχώστου διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των συμμαθητών μας και ότι θα προχωρήσουμε με δυναμικά μέτρα κατά τη νέα σχολική χρονιά, αν το Υπουργείο επιμένει να εφαρμόσει τις εξετάσεις ανά τετράμηνο.
ΕΣΕΜ Αμμοχώστου”

Famagusta.News